Facebook Pixel Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: Πήγαν στο ΣΕΦ και μίλησαν με παίκτες και τεχνικό τιμ
Μπάσκετ
| 2019-04-12 18:14:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Κίνηση με νόημα από Αγγελόπουλους - Τι συνέβη σήμερα στο ΣΕΦ

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Κίνηση με νόημα από Αγγελόπουλους - Τι συνέβη σήμερα στο ΣΕΦ

Παρέμβαση των διοικητικών ηγετών για οικονομικά και... Αδριατική!

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: Οι Ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της Euroleague, ενώ η αγωνιστική κρίση συνεχίστηκε και στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να γνωρίζει την ήττα από το Περιστέρι πριν δύο ημέρες.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πήραν την απόφαση να παρέμβουν προκειμένου να βοηθήσουν στη συσπείρωση του αγωνιστικού τμήματος.

Όπως έγινε γνωστό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ το απόγευμα της Παρασκευής (12/4) και μίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του συλλόγου. Μάλιστα, η κουβέντα των προέδρων με τα μέλη των Ερυθρολεύκων διήρκησε αρκετές ώρες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση για την επόμενη μέρα της ομάδας, ακόμα και σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην ΚΑΕ.

Η συνομιλία πραγματοποιήθηκε πίσ από κλειστές πόρτες και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες ωστόσο η κίνηση των αδερφών Αγγελόπουλων δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν αφήσει την ομάδα στην… τύχη της, παρά τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags