Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μπουρλότο" στο ελληνικό μπάσκετ – Γιατί "τρελάθηκαν" στον ΠΑΟ – Να τι… ακούγεται για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2019-06-04 23:21:00

"Μπουρλότο" στο ελληνικό μπάσκετ – Γιατί "τρελάθηκαν" στον ΠΑΟ – Να τι… ακούγεται για Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Μπουρλότο" στο ελληνικό μπάσκετ – Γιατί "τρελάθηκαν" στον ΠΑΟ – Να τι… ακούγεται για Ολυμπιακό!

Φούντωσαν οι φήμες, έρχεται νέα τεράστια σύγκρουση.

Παναθηναϊκός -  Ολυμπιακός: Τις τελευταίες ώρες αναστάτωση έχει προκληθεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, λόγω κάποιων πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει και αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό ακούγεται και ψάχνεται το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2.

Όπως ήταν φυσικό αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση των Πράσινων, οι οποίοι στο ΔΣ της Τρίτης του ΕΣΑΚΕ έκαναν γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθούν κάτι τέτοιο. Μάλιστα όπως ξεκαθάρισαν μέσω του προέδρου της ΚΑΕ σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε οι ίδιοι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πάντως, πως οι Ερυθρόλευκοι όταν βγήκε η απόφαση του αθλητικού δικαστή, με την οποία στην ουσία επικυρώθηκε ο υποβιβασμός στην Α2, άφησαν να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί και τελικά να μην είναι τόσο σίγουρο.

Άλλωστε, ρεπορτάζ του Sportdog.gr εδώ και πολλές ημέρας σας έχει μεταφέρει την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί, σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες ενδέχεται να… γλιτώσουν την Α2 μέσω κάποιας παρέμβασης… από ψηλά, ίσως και πολιτικής, ώστε να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια και τελικά να παραμείνουν στην Basket League.

Άλλωστε, πηγές της ομάδας του Λιμανιού έλεγαν τις τελευταίες ημέρες πως «κάποιοι βιάστηκαν να τους υποβιβάσουν» και ότι το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό λόγω των εξελίξεων που θα προκύψουν από αυτό το θέμα.

Επίσημη αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού για τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου δεν έχει υπάρξει και αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των Πειραιωτών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι τέτοιο και δεν αποκλείεται μετά το τέλος των play off του πρωταθλήματος να υπάρξουν αντιδράσεις και εξελίξεις που θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη κυνηγάει ο Παναθηναϊκός - "Κλέβει" αστέρι από ομάδα της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags