Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Πιτίνο πριν τον τελικό!
Μπάσκετ
| 2019-06-13 17:33:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Πιτίνο - Οι πρώτες πληροφορίες!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Πιτίνο - Οι πρώτες πληροφορίες!

Στο γραφείο του προέδρου της ΚΑΕ ο Αμερικανός κόουτς.

Ρικ Πιτίνο - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε το πρωί της Πέμπτης ο Ρικ Πιτίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops", το... αφεντικό της ΚΑΕ υποδέχθηκε τον 67χρονο Hall of Famer στα γραφεία της “ΒΙΑΝΕΞ” και συζήτησαν για την επόμενη σεζόν και για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Οι δύο άνδρες είχαν συνατηθεί και πριν από λίγες ημέρες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία, ωστόσο στο Τριφύλλι είναι φανερό πως θέλουν να κρατήσουν τον Αμερικανό και παράλληλα να... τρέξουν για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.



Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν, ωστόσο σίγουρα στο τραπέζι θα έπεσε και η χθεσινή... δημόσια διαφωνία τους για το θέμα του Ολυμπιακού και για το αν τον «χρειάζεται» η κατηγορία.

Ο Πιτίνο είχε δηλώσει αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ότι οι Πειραιώτες έκαναν λάθος, αλλά το ελληνικό μπάσκετ τους χρειάζεται, άποψη με την οποία διαφώνησε ο Γιαννακόπουλος λίγο μετά με δήλωσή του, σημειώνοντας πως το μπάσκετ χρειάζεται ομάδες σαν τον Προμηθέα και όχι αυτές που... δεν σέβονται νόμους και κανόνες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθαρίζει" Γκιστ ο Ουάιλι - Έχει ελατήρια στα πόδια - Νέο "μπαμ" με σούπερ ψηλό - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags