Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ - Πότε η απόφαση
Μπάσκετ
| 2019-06-13 18:56:00

Χαμός με τις προσφυγές του Ολυμπιακού - Κίνηση με νόημα από ΠΑΟ - Πότε η απόφαση

Sportdog Team
Χαμός με τις προσφυγές του Ολυμπιακού - Κίνηση με νόημα από ΠΑΟ - Πότε η απόφαση

Τι συνέβη σήμερα στο ΑΣΕΑΔ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των δύο προσφυγών που κατέθεσαν οι Πειραιώτες στο ΑΣΕΑΔ, με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου να είναι παρόντες στη διαδικασία, αφού έχουν έννομο συμφέρον.

Στην πρώτη υπόθεση, που αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας κατά του ΕΣΑΚΕ, παρέστησαν η νομική εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής, κ. Δόγα καθώς επίσης και δικηγόροι των τεσσάρων ομάδων που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα.

Οι τέσσερις ομάδες ζήτησαν παράσταση σχετικά με την υπόθεση, αφού θέλουν να έχουν λόγο στην εκδίκαση για να διασφαλίζουν ότι δεν θα... τινχατεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Η νομική εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ αποχώρησε για αδιευκρίνιστο λόγο στην εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής, που έχει να κάνει με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για υποβιβασμό των Ερυθρολεύκων. Οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων αποχώρησαν, όχι όμως και του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίοι παρέμειναν στην αίθουσα, αν και δεν έχουν έννομο συμφέρον.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως οι Πράσινοι αιτήθηκαν παράστασης για την εν λόγω υπόθεση, γεγονός που βάζει... φωτιά στις εξελίξεις!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε να καταθέσει υπομνήματα στον φάκελο και εν συνεχεία θα περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Τα υπομνήματα θα κατατεθούν την ερχόμενη Τρίτη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα παρθεί η τελική απόφαση.

Κάτι που σημαίνει ότι αυτή δεν θα βγει σε καμία περίπτωση σήμερα, παρά τα ρεπορτάζ που υποστήριζαν το αντίθερο. Συνεπώς, θα διεξαχθεί κανονικά ο αυριανός τρίτος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Προμηθέα. Εάν οι Πράσινοι επικρατήσουν, θα αναδειχθεί πρωταθλητής, όμως τα πλέι οφ και η κατάκτηση του τίτλου θα ακυρωθούν σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στη συνέχεια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags