Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο: "Θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό εάν συμφωνήσει η οικογένειά μου"!
Μπάσκετ
| 2019-06-14 23:26:00

Δήλωση Πιτίνο που φτιάχνει τους οπαδούς: "Θα μείνω στον Παναθηναϊκό εάν..."

Sportdog Team
Δήλωση Πιτίνο που φτιάχνει τους οπαδούς: "Θα μείνω στον Παναθηναϊκό εάν..."

"Με έκαναν να αισθανθώ σαν βασιλιάς"!

Ρικ Πιτίνο: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της παραμονής του ή μη στο Τριφύλλι.

Ο Αμερικανός κόουτς δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα, ωστόσο υποσχέθηκε πως θα μιλήσει με την οικογένειά του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τη νέα σεζόν εάν τα μέλη της συμφωνήσουν!

Παράλληλα, αποθέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι τον έκαναν να αισθανθεί σαν βασιλιάς για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Πιτίνο, προτού προσθέσει:

«Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

 

Επίσης, πρόσθεσε: «Πρεπει να καταλαβουν ποσο αγαπω το παιχνιδι. Ειναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Αν γυρισω, είναι ο Παναθηναικός και μετά ο θάνατος (γέλια)!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags