Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτούς τους παίκτες από την Κίνα κοιτάζουν οι "αιώνιοι"
Μπάσκετ
| 2019-06-29 22:20:00

Άρχισαν τα όργανα - "Ξύλο" Πεδουλάκη-Μπλατ - Γι’ αυτούς "πλακώνονται" - Θέλει... Σίνγκλετον!

του Pick n' Scroll
Άρχισαν τα όργανα - "Ξύλο" Πεδουλάκη-Μπλατ - Γι’ αυτούς "πλακώνονται" - Θέλει... Σίνγκλετον!

"Πέσιμο" στη λίστα του Ολυμπιακού. Διαβάστε ονόματα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μπορεί η αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο να ξάφνιασε τους περισσότερους, όχι όμως και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν έτοιμο εναλλακτικό πλάνο με τον Αργύρη Πεδουλάκη και δεν έχασαν καθόλου χρόνο.

Μάλιστα, εδώ και μέρες στο Τριφύλλι τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αποχωρήσεις, θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και οι προσθήκες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες και ατζέντηδες, ενώ καθημερινά ο Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του εξετάζουν και αναλύουν πάρα πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, ο Έλληνας κόουτς το τελευταίο διάστημα σκέφτεται σοβαρά και την αγορά της Κίνας και δεν αποκλείεται από εκεί να είναι η «ηχηρή» μεταγραφή του καλοκαιριού, του παίκτη που θα ντυθεί στα πράσινα για να ενισχύσει στα γκαρντ τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά.



Όπως λοιπόν κάνει ο Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό, έτσι και ο Πεδουλάκης στο Τριφύλλι, εξετάζει πλέον περιπτώσεις παικτών που παίζουν ή έπαιζαν μέχρι πρότινος στην Κίνα και θέλουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Στη σχετικά λίστα που "παίζει" τόσο για τους "Ερυθρόλευκους" όσο και για τους "Πράσινους". υπάρχουν τα ονόματα των Ντιλέινι, Άαρον Τζάκσον και Πιέρ Τζάκσον, αλλά και των Τζο Γιανγκ, που έπαιζε παλιότερα στους Πέισερς και Ντάριους Άνταμς, που είχε «εκτοξεύει τις μετοχές του» όταν αγωνιζόταν στην Μπασκόνια.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας λοιπόν τσεκάρουν τέτοιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην προηγούμενη θητεία του Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ, μία από τις καλύτερες μεταγραφές τότε ήταν του Κρις Σίνγκλετον επίσης από την Κίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super deal για τον Παναθηναϊκό - Κοντά σε παικταρά - Με τόσα τον παίρνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags