Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Χτυπάει" Καλάθη ο Ολυμπιακός - Τόσα δίνουν οι Αγγελόπουλοι
Μπάσκετ
| 2020-05-11 23:45:00

"Χτυπάει" Καλάθη ο Ολυμπιακός - Τόσα δίνουν οι Αγγελόπουλοι - "Σφαγή" στην Ευρώπη - Παίζει ανατροπή!

του Pick n' Scroll
"Χτυπάει" Καλάθη ο Ολυμπιακός - Τόσα δίνουν οι Αγγελόπουλοι - "Σφαγή" στην Ευρώπη - Παίζει ανατροπή!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πριν από λίγο γράφτηκε ότι ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε ότι θα πρόκειται για φιλικό διαζύγιο. Θυμίζουμε ότι ο Καλάθης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, διάστημα για το οποίο είναι να πάρει πάνω από 2 εκατ. δολάρια. Ποσό που οι «πράσινοι» δεν μπορούν να αντέξουν.

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να πάει σε ένα καινούριο μοτίβο τη νέα χρονιά. Πολύ πιο μαζεμένο οικονομικά και με το ελληνικό στοιχείο να ξεχωρίζει. Παπαπέτρου, δηλαδή, Παπαγιάννη και Μήτογλου. Αλλά και Καλάθη βέβαια αν θέλει να μείνει με την απαιτούμενη μείωση.

Θα κινηθεί ο Εξάστερος, λοιπόν, κυρίως σε φτηνούς ξένους παίκτες, όπως τον Φόστερ και τον Νόκο, και θα πάρει και μερικούς ακόμη Ελληνες παίκτες, περιπτώσεις σαν του Μήτρου-Λονγκ και του Μποχωρίδη.

Είναι πολύ πιθανό σε όλη αυτή την αλλαγή που θα γίνει, να μείνουν παίκτες σαν τον Μπέντιλ. Παίκτες φτηνοί, που, όμως, μπορούν να βοηθήσουν.

Οσον αφορά στον Καλάθη, το ποσό που είναι να πάρει, μπορούν εύκολα να του το δώσουν ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, αλλά και η Ρεάλ με την Εφές, στην περίπτωση που φύγουν για το ΝΒΑ ο Καμπάτσο με τον Μίσιτς. Κάτι που δεν είναι απίθανο να γίνει.  Και η Ζενίτ, αλλά και ο Ολυμπιακός μπορεί να του το δώσει. Γιατί ο Ολυμπιακός τέτοια χρήματα θέλει να δώσει για δύο γκαρντ. Δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον καθένα. Θα ήθελε ιδανικά το δίδυμο Σλούκα-Ντιλέινι. Ή έναν από αυτούς μαζί με τον Καλάθη. Θα το προσπαθήσουν οι Πειραιώτες, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Έχουν, πάντως, λεφτά και όπως έχουμε γράψει πολλές φορές οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε σούπερ οικονομική κατάσταση. Και θέλουν τα αμέσως επόμενα χρόνια να δουν τον Ολυμπιακό να σηκώσει το τέταρτο.

Ωστόσο, πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας αυτό που προαναφέραμε. Ότι δεν είναι σίγουρο ότι ο Καλάθης θα φύγει από το ΟΑΚΑ. Οι πιθανότητες είναι αρκετές, τίποτα, όμως, δεν είναι οριστικό αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με αυτόν υπογράφει ο Γιαννακόπουλος μέσα στην πανδημία και κλείνει στόματα - Διέρρευσε το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags