Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σεισμός" με Τζέιμς στην Ευρωλίγκα! Τον θέλουν τρελά στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2020-11-13 19:48:00

"Σεισμός" με Τζέιμς στην Ευρωλίγκα! Τον θέλουν τρελά στο ΟΑΚΑ - "Σαντ-Ρος" στην ΤΣΣΚΑ - Γίνεται;

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" με Τζέιμς στην Ευρωλίγκα! Τον θέλουν τρελά στο ΟΑΚΑ - "Σαντ-Ρος" στην ΤΣΣΚΑ - Γίνεται;

Παναθηναϊκός: Ο Μάικ Τζέιμς δεν έπαιξε στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Μπασκόνια και ο λόγος έχει να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε πριν από μερικές μέρες. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει πάνω από όλα πειθαρχία στην ομάδα του και γι' αυτό το λόγο τον άφησε εκτός παιχνιδιού. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι γράφει στο twitter ότι οι δύο πλευρές πάνε προς διαζύγιο και δεν αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο, αφού το επεισόδιο που έγινε προ ημερών μάλλον δεν ήταν το πρώτο που προξένησε ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ.

Ο Τζέιμς είναι ένας γκαρντ με ξεχωριστά προσόντα και γι' αυτό άλλωστε παίρνει κοντά στα 2 εκατομμύρια ετησίως από τη ρωσική ομάδα. Παράλληλα, όμως, είναι και ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, κάτι που διαπιστώσαμε και εδώ στην Ελλάδα από τις μέρες που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό.

Αυτό, πάντως, που δεν αμφισβητείται είναι ότι η ΤΣΣΚΑ είναι στην αγορά για να βρει περιφερειακό. Θέλει έναν ακόμη παίκτη κλάσης, καθώς δεν είναι μόνο ο προβληματικός χαρακτήρας του Τζέιμς. Είναι και το γεγονός ότι ο Στρέλνιεκς μία παίζει και μία δεν παίζει, καθώς συχνά πυκνά τραυματίζεται.

Διαθέσιμοι γκαρντ στην ευρωπαϊκή αγορά για το επίπεδο της ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχουν, οπότε το πιο πιθανό είναι η ρωσική ομάδα είτε να κοιτάξει το ΝΒΑ, είτε να πάει να βγάλει παίκτη από συμβόλαιο με ευρωπαϊκή ομάδα. Οπως είχε κάνει πέρυσι με τον Σαντ-Ρος και την ΑΕΚ.

Αν τελικώς φύγει ο Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ, αυτομάτως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον ήθελαν πίσω στην ομάδα τους σαν τρελοί. Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν οι "πράσινοι" για τον τρελοαμερικάνο, ο οποίος πέρασε πολύ όμορφες στιγμές στη χώρα μας και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Εξάστερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση-φωτιά Γιαννακόπουλου για ΠΑΟ - Θα "τρελάνει" τον κόσμο και τον... Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags