Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια και Κρέσπο παρέδωσαν χρήματα στους ανθρώπους της ΚΑΕ
Μπάσκετ
| 2021-02-25 20:50:00

Σούπερ κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια και Κρέσπο "φτιάχνουν" τους οπαδούς

Sportdog Team
Σούπερ κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια και Κρέσπο "φτιάχνουν" τους οπαδούς

ΠΑΟΚ: Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ και παρέδωσαν χρήματα που συγκέντρωσαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την ΑΜΚ της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ.

Οι αρχηγοί της ομάδας ποδοσφαίρου μαζί με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη, ήταν στο «PAOK Sports Arena» και λίγο πριν από την προπόνηση της ομάδας, παρέδωσαν στο Θανάση Χατζόπουλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ευχαρίστησε και τα τρία εκλεκτά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε είναι δίπλα μας όλος ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλος ο ΠΑΟΚ μαζί και να είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από την πλευρά του, τόνισε: «Ξέρω ότι αρκετά παιδιά στηρίζουν το μπάσκετ από την αρχή της σεζόν και με αγορά διαρκείας. Μαζέψαμε ένα συμβολικό ποσό και να ξέρετε ότι είναι από την καρδιά μας. Και θα είμαστε πάντα εδώ για ότι και να χρειαστείτε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags