Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ νέα - Πλησιάζει ο παικταράς - Βγήκε από τη μέση η... μεγάλη αντίπαλος!
Μπάσκετ
| 2021-04-11 17:12:00

Σούπερ νέα για τον Παναθηναϊκό - Πλησιάζει ο παικταράς - Βγήκε από τη μέση η... μεγάλη αντίπαλος!

Σούπερ νέα για τον Παναθηναϊκό - Πλησιάζει ο παικταράς - Βγήκε από τη μέση η... μεγάλη αντίπαλος!

Οι φίλοι του Τριφυλλιού τον λατρεύουν και περιμένουν πώς και πώς τις υπογραφές. "Χοντρό" παιχνίδι με κορυφαίο όνομα και εξελίξεις που ευνοούν τον Παναθηναϊκό να κάνει το μεγάλο κόλπο!
 

Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες ημέρες ο Νεμάνια Νέντοβιτς φέρεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος γκαρντ αναγεννήθηκε φέτος με την πράσινη φανέλα, του αρέσει η ζωή στην Αθήνα και βλέπει ότι υπάρχει ένα σαφές αγωνιστικό πλάνο για του χρόνου.

Ο Νέντο βρισκόταν και συνεχίζει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μεγάλων ομάδων της Euroleague. Ωστόσο, πλέον υπάρχει ένας λιγότερος διεκδικητής. Ποιος είναι αυτός; Η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Ισπανοί παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του Νέντοβιτς το προηγούμενο διάστημα, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Τελικά, οι Μαδριλένοι κατέληξαν στην επιλογή για την περιφέρειά τους στο πρόσωπο του Πιέρια Χένρι!

Η Ρεάλ πλήρωσε το buy-out ύψους 500 χιλ. ευρώ στην Μπασκόνια κι έτσι από του χρόνου, ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στην Ισπανία, αλλά σε άλλο «στρατόπεδο» και πόλη. Επομένως καλά τα νέα, παράπλευρα, για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags