Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: "Ούτε κουβέντα για Παναθηναϊκό και Μαρούσι ο Σπανούλης – Τον περίμενα λιγότερo… τσιγκούνη"
Μπάσκετ
| 2021-06-26 20:34:00

"Ούτε κουβέντα για Παναθηναϊκό και Μαρούσι ο Σπανούλης – Τον περίμενα λιγότερo… τσιγκούνη"

Του Αδέσποτου
"Ούτε κουβέντα για Παναθηναϊκό και Μαρούσι ο Σπανούλης – Τον περίμενα λιγότερo… τσιγκούνη"

Σχόλιο-φωτιά για το "αντίο" του ΤΕΡΑΣΤΙΟY αθλητή από τα γήπεδα. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος πρόσεξαν κάτι ιδιαίτερο στο «αντίο» του και το σχολίασαν στον «αέρα» της εκπομπής του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Βασίλης Σπανούλης: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Παράλληλα, οι δύο δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν και στο μεγάλο «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη από τα γήπεδα.

Οι δύο δημοσιογράφοι αφού… αποθεώσαν τον τεράστιο αθλητή, στάθηκαν και στην ανακοίνωση του για το «αντίο», όπου δεν αναφέρει λέξη για τις προηγούμενες ομάδες του, παρά μόνο για τον Ολυμπιακό.

«Μικρότητα από πλευράς του Βασίλη Σπανούλη να μην αναφερθεί καθόλου στον Παναθηναϊκό, τους αδερφούς Γιαννακόπουλος, αλλά και το Μαρούσι, που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα. Δεν είναι ότι τους ξέχασε, αλλά ότι "κώλωσε" να το κάνει. Τον περίμενα λιγότερο τσιγκούνη και καρμοίρη συναισθηματικά», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags