Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: "Σώθηκε ο ΠAO που έφυγε ο Xεζόνια - Δεν ταίριαζε με Πρίφτη - Αυτόν τον Έλληνα θα πάρει στους ψηλούς"
Μπάσκετ
| 2021-07-22 14:48:00

"Σώθηκε ο ΠAO που έφυγε ο Xεζόνια - Δεν ταίριαζε με Πρίφτη - Αυτόν τον Έλληνα θα πάρει στους ψηλούς"

του Γιώργου Κτενά
"Σώθηκε ο ΠAO που έφυγε ο Xεζόνια - Δεν ταίριαζε με Πρίφτη - Αυτόν τον Έλληνα θα πάρει στους ψηλούς"

Γιατί θα ήταν καλύτερη η ομάδα και το πρόβλημα στο υπάρχον ρόστερ. Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά την αρνητική απάντηση του Κροάτη σούπερ σταρ, γιατί δεν "ταίριαζε" στην ομάδα που χτίζει ο Έλληνας κόουτς και ποιες θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές.
 

Παναθηναϊκός: Ανατρεπτική τοποθέτηση του Γιώργου Μπουσβάρου στο sportdog για την αποχώρηση του Χεζόνια από τους Πράσινους, καθώς ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής σχολίασε ότι το Τριφύλλι σώθηκε από αυτή την εξέλιξη.

 

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Πρίφτη και τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής στην ομάδα, ενώ σχολίασε ότι περιμένει να αποκτηθεί ένας ακόμα Έλληνας ψηλός συν κάποιος στη θέση του Χεζόνια.

 

"Σώθηκε ο Παναθηναϊκός που έφυγε ο χεζόνια - Έβλεπες στη μούρη του ότι... - Θα χειροτέρευε η κατάσταση"

 

"Η άποψη μου είναι ότι σώθηκε ο Παναθηναϊκός που δεν θα συνεχίσει ο Χεζόνια στην ομάδα. Εντάξει, η ομάδα τον ήθελε και για άλλους λόγους, για να πουλήσει φανέλες και εισιτήρια, αλλά κατά την άποψή μου σώθηκε που δεν θα συνεχίσει. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλά τον έβλεπα ότι ο Χεζόνια δεν ήταν χαρούμενος στον Παναθηναϊκό", ανέφερε στο αρχικό του στο sportdog o γνωστός μπασκετάνθρωπος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

"Τον έβλεπες παικτικά, από το στιλ του, από τη μούρη του, δεν ήταν ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Οπότε η κατάσταση θα χειροτέρευε καθημερινά. Αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ του έσωσε τον Παναθηναϊκό".

 

 

"Μπράβο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού - Δεν ταίριαζε με Πρίφτη ο Χεζόνια - Καλύτερος από πέρυσι"

 

Πώς σχολιάζεις τη στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον παίκτη; Δεν του έδειξε ότι τον θέλει;

 

Παναθηναϊκός φέρθηκε άψογα στον Χεζόνια, του είπε αυτά μπορώ να σου δώσω, από εκεί και πέρα θέλεις να συνεχίσεις ή όχι; Μπράβο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, νομίζω άλλωστε ότι δεν ταίριαζε στο στιλ του Πρίφτη ο Χεζόνια. Ο Πρίφτης θέλει μερικές φορές να δημιουργήσει ονόματα, να φτιάξει παίκτες, όπως έκανε με τον Οκάρο Γουάιτ στον Άρη".

 

Το ρεπορτάζ, πάντως, ανέφερε ότι ο Πρίφτης τον ήθελε πολύ στην ομάδα.

 

"Πιστεύω ότι θα άλλαζε το στάτους του και αυτό που πρεσβεύει προπονητικά ο Πρίφτης, που είναι σοβαρός, δουλευταράς, χτίζει κάτι καλό στον Παναθηναϊκό. Τώρα αυτό το πράγμα που είναι όλοι στον Παναθηναϊκό στεναχωρημένοι για τον Μήτογλου και τον Χεζόνια, δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι, αρκεί να μην θέλουν αποτελέσματα από την πρώτη μέρα".

 

"Με αυτόν υπάρχει προβληματάκι - Αν θέλει παίζει καλύτερο πικ εν ρολ - Αυτόν θα πάρει στους ψηλούς"

 

Πώς βλέπεις τις κινήσεις το Πρίφτη στην ομάδα;

 

"Πάρα πολύ σωστές και σοβαρές κινήσεις, πήρε πολύ καλούς παίκτες εκεί που έπρεπε να τις πάρει. Είναι δέσμιος λίγο του Μπρέι, γιατί αυτός δεν θέλει να φύγει από ο,τι διαισθάνομαι και εκεί υπάρχει ένα προβληματάκι. Γιατί ο Πρίφτης θέλει πιεστική άμυνα στο 1-2. Αλλά θεωρώ ότι ο Μπρέι εκτός από σουτέρ μπορεί να παίξει καλύτερα και το πικ εν ρολ αν θέλει".

 

Τέλος, θέλω να μου πεις πώς περιμένεις τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

 

"Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός με αυτούς που έχει, συν που θα πάρει έναν ψηλό ακόμα Έλληνα πίσω από τον Παπαγιάννη και τον Φλόιντ (δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Καββαδάς ή ο Κακλαμανάκης), αλλά και έναν παίκτη ακόμα στη θέση του Χεζόνια".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό... πάγωσαν στον Παναθηναϊκό με Χεζόνια - Η ατάκα που "χτύπησε" ΠΟΛΥ άσχημα στην ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags