Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κλείσει το ρόστερ του με την θέση «4» να είναι το μεγάλο του αγκάθι. Αγκάθι είναι και το αν θα παραμείνει ή όχι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά οι «πράσινοι» έχουν την αίσθηση ότι το μεγάλο τους αστέρι δεν θα πάει τώρα στο ΝΒΑ.

Η αγωνία για την κατάληξη του Νάιτζελ Χέιζ είναι μεγάλη, αφού τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον θέλει η Μονακό, λέγεται ότι τον θέλει και η Μπαρτσελόνα, ενώ υπάρχει και η προοπτική του ΝΒΑ. Δύσκολα, λοιπόν, τα πράγματα.

Ο Πάτρικ Πάτερσον, που αρέσει πολύ, είναι επίσης δύσκολη περίπτωση και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει να τελειώσει και το σάμερ λίγκ του Λας Βέγκας στο ΝΒΑ, ενώ έχει στρέψει και το βλέμμα του στην Κίνα, όπου υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις.

Το ονειρικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να πάει να πάρει τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Έναν παίκτη με ξεχωριστά προσόντα, που μπορεί να παίξει και «4» και «5». Ο Λιθουανός ήταν στην Κίνα, αλλά τώρα είναι χωρίς ομάδα.

Παίρνοντας τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς το «τριφύλλι», δεν θα γεμίσει απλώς με ουσία το ρόστερ του. Θα ξεσηκώσει και τον κόσμο, αφού ο Λιθουανός είναι πολύ μεγάλο όνομα, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής. 

Το πλέον σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Πρίφτης έχει αρχίσει να βλέπει και την αγορά της Κίνας, αφού κατανοεί ότι ο χρόνος πιέζει και την ίδια ώρα οι λύσεις στην Ευρώπη, αλλά και στο ΝΒΑ, είναι λίγες και δύσκολες. 

Τον Μοτιεγιούνας λέγεται ότι τον βλέπει και η Εφές, η οποία θέλει και του χρόνου να πάρει την Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Υπέρβαση για Λιφ, φέρνει και πλέι μέκερ - Φουλάρει για Έλληνα άσο!