Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά καθώς ο καιρός περνάει και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Και την ίδια ώρα έχουν χαθεί δύο σπουδαίοι παίκτες, όπως είναι ο Μήτογλου και ο Χεζόνια.

Η αγωνία γίνεται μεγαλύτερη καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου για το ΝΒΑ. Ευτυχώς για τους «πράσινους» το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες δυνατότητες. Όπως και να έχει, η 18η Αυγούστου, οπότε και λήγει η προθεσμία για τον Παπαπέτρου, πλησιάζει, οπότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν μείνει ο Παπαπέτρου, από κει και πέρα θα αποκτηθεί ένα «4άρι» και είναι πιθανό να κλείσει έτσι το ρόστερ. Πρέπει, όμως, να αφήνεται ένα μικρό παραθυράκι μήπως και ο Παναθηναϊκός κάνει την κίνηση, που τόσο θέλει ο κόσμος του, και πάρει πλέι-μέικερ αντί του Μπρέι. Προς το παρόν ο Μπρέι μένει στην ομάδα, άλλωστε έχει συμβόλαιο.

Αν, όμως, ο Πρίφτης βρει έναν πλέι-μέικερ, που να του κάνει, τότε δεν αποκλείεται οι νταμπλούχοι να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Μπρέι και να κάνουν έτσι την επιθυμία του κόσμου τους πραγματικότητα.

Αν τελικώς πάρουν πλέι-μέικερ, θα είναι από το ΝΒΑ, αφού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν σημαντικές επιλογές. Και σίγουρα δεν θα πάρουν έναν παίκτη τύπου Σέλβιν Μακ ή Πιέρ Τζάκσον, που ήρθαν πέρυσι στο ΟΑΚΑ και απέτυχαν παταγωδώς. Θα πάει να πάρει παίκτη ο Πρίφτης μόνο όταν είναι 100% σίγουρος ότι αξίζει. Έναν παίκτη εγγύηση, δηλαδή, όπως ο Κάνααν, που είχε πέρυσι στην Ούνιξ Καζάν ή όπως ο Οκάρο Ουάιτ, που είχε στην Καζάν και στον Αρη και έχει τώρα και στον Παναθηναϊκό.

Παίκτη, δηλαδή, που θα είναι σίγουρος ο Πρίφτης ότι θα του κάνει την δουλειά 100%. Ο Ελληνας προπονητής δεν είναι από αυτούς, που ρισκάρουν, και δεν πρόκειται να ρισκάρει ούτε αυτή την φορά. Κάτι, που σημαίνει ότι αν δεν βρει αυτό, που θέλει, θα μείνει με τον Μπρέι και έχει ο Θεός τον χειμώνα. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To ποστάρισμα του Δημήτρη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - "Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας"!