Μία καινούργια μέρα ξημερώνει για το ελληνικό μπάσκετ και την ΕΟΚ, καθώς έπειτα από πολλά χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είναι πια στη θέση του προέδρου, με τις σημερινές εκλογές να ορίζουν τον διάδοχό του.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου, δηλαδή τα 611 από τα 628 και η πλειοψηφία επέλεξε τον Βαγγέλη Λιόλιο ως τον επόμενο ηγέτη του ελληνικού μπάσκετ.
Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας ήταν ο μεγάλος νικητής, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αφήνοντας πίσω του τους Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου.
Συγκεκριμένα, ο Λιόλιος έλαβε 335 ψήφους, δηλάδη πάνω από το 50% και βγήκε με ποσοστά... αυτοδυναμίας. Τη 2η θέση πήρε η παράταξη του Φασούλα (180 ψήφοι) με τον Παπανικολάου να έρχεται 3ος (90 ψήφοι).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο