Απελπιστική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά από την βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και όλοι περιμένουν οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης να βγουν μπροστά, να μιλήσουν με την ομάδα, αλλά και να μιλήσουν στους οπαδούς. Δημόσια.

 

Δύσκολα αναμένεται να υπάρξει θέμα εν θερμώ αποφάσεων, αν και για τον Δημήτρη Πρίφτη έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ζήτημα - Προφανώς έχει και ο Πρίφτης μεγάλες ευθύνες για τα χάλια που παρουσίασε η ομάδα στο Βελιγράδι, αλλά η καρέκλα του δεν τρίζει.

 

Υπάρχουν παίκτες όμως για τους οποίους υπάρχει ανησυχία από την παρουσία τους στην ομάδα και εδώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν λύσεις συμβολαίων. Πολλοί ξένοι παίκτες απογοητεύουν με την εικόνα τους μέχρι στιγμής, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για την κατάσταση των Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, που... χάνονται στα δύσκολα ματς. Όσον αφορά τον αρχηγό πάντως, αυτό που αναφέρουν οι Πράσινοι, είναι ότι ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ δύσκολη θέση τώρα και, μπασκετικά μιλώντας, υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να ανακάμψει η ομάδα. Πάντως ο Ερυθρός Αστέρας που διέσυρε το Τριφύλλι, δεν έχει κανένα δυσθεώρητο μπάτζετ - Αντίθετα, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα μπάτζετ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Να πούμε κάτι ακόμα; Αυτό που είχαν υποσχεθεί από την ομάδα ήταν ότι, μπορεί να μην έχει πολλά λεφτά για να φέρει μεγάλους παίκτες, αλλά θα ματώνει στην άμυνα. Ε, ούτε αυτό δεν κάνει το Τριφύλλι!

 

Πολύ περισσότερο όταν πλησιάζουν τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς με βάση την εικόνα που έχουν δύο ομάδες μέχρι τώρα, μπορεί οι Πειραιώτες να προκαλέσουν βραδιές-Βατερλώ για το Τριφύλλι...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το ξέραμε όλοι για Γιαννακόπουλο - Γι’ αυτό δεν φεύγουν Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Άρρωστος ο ΠΑΟ..."