Άρης: Το Σάββατο όλη η ομάδα θα υποβληθεί σε νέα διαγωνιστικά τεστ και στην περίπτωση που βρεθεί ακόμα ένας παίκτης θετικός στην Covid-19 τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (20/12) στο Αλεξάνδρειο θα αναβληθεί.
Ο Άρης πάντως ήδη έστειλε σχετικό αίτημα αναβολής στον ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.
Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.
Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο