Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός είχε συναρπαστική εξέλιξη, με νικητές τους Ερυθρολεύκους, αλλά και επεισοδιακό φινάλε.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατήγγειλαν προπηλακισμούς από οπαδούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τόσο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όσο και μετά το τέλος αυτής, η αποστολή της ομάδας δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι εκτόξευσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα».

Στο τέλος, μάλιστα, του αγώνα μερίδα οπαδών, τονίζει η πειραιώτικη ΚΑΕ, εισέβαλλε στη φυσούνα και κινήθηκε απειλητικά κατά μελών της αποστολής, έχοντας ως βασικό στόχο τον γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Οι καταγγελίες προκάλεσαν την αντίδραση της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της να κατηγορούν τον Ολυμπιακό για "τακτικές παρελθόντων ετών" και να κάνουν λόγο για ένταση με υπαιτιότητα και προκλήσεις παίκτη των Πειραιωτών, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Λαρεντζάκη.

«Υπήρξαν, ωστόσο, δημοσιεύματα (με τη διαδικασία non paper) για ‘καταγγελία’ του ΟΣΦΠ ‘περί επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στη φυσούνα, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα’. Με τη σειρά μας καταγγέλλουμε, ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με πρακτικές παρελθόντων ετών, που παραπέμπουν σε γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα ‘στο δικό τους γήπεδο’. Ψέματα και αδιανόητα όσα γράφτηκαν/καταγγέλθηκαν λοιπόν. Υπήρξε ένταση; Ναι... Και υπήρξε ένταση πολύ πριν από τον αγώνα, και σε όλο τον αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του αντιπάλου μας, ο οποίος με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς μας και όχι μόνο, με τη συμπεριφορά του. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα και στοιχεία. Σας ευχαριστούμε», αναφέρουν οι Κιτρινόμαυροι.

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Quiz Maker