Ο Παναθηναϊκός δίνει τα τελευταία του παιχνίδια στη κανονική περίοδο της Α1 και ουσιαστικά ετοιμάζεται για τα πλέι-οφ. Εκεί, όπου θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό είναι έτοιμος να ενισχυθεί με το βάρος του να έχει πέσει στην απόκτηση πλέι-μέικερ. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο παίκτης και να πάρει τον δρόμο για την Αθήνα.

Πολλοί είναι εκείνοι, που ρωτάνε για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά αλλά είναι πολύ νωρίς να απαντηθεί κάτι τέτοιο. Και ο λόγος είναι ότι ουδείς ξέρει με ποιο διοικητικό καθεστώς θα πορευτεί το «τριφύλλι». Θα επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Θα βρεθεί άλλος ιδιοκτήτης; Θα πάει και πάλι η ομάδα με έσοδα-έξοδα; Κανείς δεν ξέρει.

Όπως και να έχει, όμως, είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να πορευθεί του χρόνου με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα. Είναι κατάσταση, που δοκιμάστηκε πέρυσι και απέτυχε. Οπότε είναι απίθανο να το εφαρμόσουν και πάλι οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν μεγάλο προπονητή, αλλά για να τον πάρει, πρέπει να έχει πολύ βαθιά τσέπη. Ο λόγος γίνεται για προπονητές του επιπέδου του Ιτούδη και του Λάσο. Αν και ο Ιτούδης αν δεν μείνει στην ΤΣΣΚΑ, πάλι στο εξωτερικό θα πάει, όπου υπάρχει ήδη ζήτηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ήταν μπασκετικά μία σούπερ επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Το παρελθόν του, όμως, στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι, που εύκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Αν και ο Σφαιρόπουλος επίσης έχει θέσει προτεραιότητα να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Προς το παρόν, πάντως, ο Παναθηναϊκός ασχολείται με το θέμα του πλέι-μέικερ, καθώς ο χρόνος πιέζει. Εχει ρίξει τα δίχτυα του στην αγορά του ΝΒΑ και ψάχνει να βρει κάτι πολύ καλό. Θέλει και ουσία, αλλά αν μπορεί ο παίκτης να είναι και όνομα, θα είναι το ιδανικό. Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να ακούσει κάτι ευχάριστο και η ΚΑΕ παλεύει πολύ για να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γήπεδο και... νέα ομάδα από Γιαννακόπουλο - Λάσμε από Πεδουλάκη - Αφελείς αν ξεγράφουν τον ΠΑΟ"