Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοινώσεις στον ΠΑΟ τον Ιούνιο - Νέος ιδιοκτήτης ή… Γιαννακόπουλος - Έτοιμος να γυρίσει ο Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2022-05-18 22:05:00

Ανακοινώσεις στον ΠΑΟ τον Ιούνιο - Νέος ιδιοκτήτης ή… Γιαννακόπουλος - Έτοιμος να γυρίσει ο Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Ανακοινώσεις στον ΠΑΟ τον Ιούνιο - Νέος ιδιοκτήτης ή… Γιαννακόπουλος - Έτοιμος να γυρίσει ο Χεζόνια!

Το αυξημένο μπάτζετ και η μεταγραφή-βόμβα με τον Κροάτη σταρ. Ποιες θα είναι οι διοικητικές εξελίξεις στο Τριφύλλι, τι περιμένουν μετά το τέλος της σεζόν και οι παίκτες που θα βρεθούν στο μεταγραφικό στόχο των Πεδουλάκη και Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός σφραγίζει την απόκτηση για 49 χρόνια του ΟΑΚΑ και όπως είναι φυσικό προχωράει με άλλον αέρα για την επόμενη μέρα.

Αυτή η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη πόσο καλύτερη θα είναι, αν δεν ξεκαθαριστεί το διοικητικό καθεστώς. Θα συνεχίσει η ΚΑΕ με το έσοδα-έξοδα; Θα επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Θα προκύψει κάποιος νέος ιδιοκτήτης; Είναι ερωτήματα, που τώρα δεν μπορούν να απαντηθούν. Απάντηση θα δοθεί μέσα στον Ιούνιο, όταν και θα έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις της ομάδας στην Α1 και θα πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Στο χειρότερο σενάριο, του να συνεχιστεί το έσοδα-έξοδα, τα πράγματα και πάλι θα είναι καλύτερα, αφού με το ΟΑΚΑ δικό του ο Παναθηναϊκός, θα αυξήσει τα έσοδά του. Με το καλημέρα δεν μπορεί να πλουτίσει, σίγουρα, όμως, θα αρχίσει να κάνει κάποια πράγματα, που θα καταστήσουν καλύτερη τη ζωή του. Το μπάτζετ, δηλαδή, για του χρόνου, αναμένεται να είναι τουλάχιστον κατά τι μεγαλύτερο από το φετινό.

Αν μείνουν τα έσοδα-έξοδα, μην περιμένει κανείς να πάει ο Παναθηναϊκός να πάρει τον Λάρκιν ή τον Ντε Κολό. Θα μπορεί, όμως, να κάνει κάποιες καλύτερες κινήσεις από τις φετινές. Θα μπορεί, δηλαδή, να πάρει κάποιους έτοιμους παίκτες από την Ευρωλίγκα και να μην πάει σε πειράματα τύπου Κέντρικ Πέρι και Τζεχάιβ Φλόιντ.

Η επιστροφή του Χεζόνια είναι κάτι, που μπορεί να υλοποιηθεί, καθώς μάλιστα το θέμα δεν είναι αμιγώς οικονομικό.

Επίσης, θα μπορούν να χτυπήσουν οι «πράσινοι» γκαρντ, όπως ο Πιέρια Χένρι, που είναι να φύγει από την Φενέρ, και ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν της Μπασκόνια.

Όλα αυτά, όμως, θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή και ουσία όταν θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις στην Α1. Και αφού βέβαια ξεκαθαριστεί το μοντέλο, με το οποίο θα πορευθεί η ΚΑΕ την επόμενη χρονιά. Όπως είναι τώρα τα δεδομένα και όπως προαναφέραμε, χειρότερα τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε επίσημη ανακοίνωση - Κορυφαία μεταγραφή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags