Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νέο "μπαμ" μετά του Λι στον ΠΑΟ - Συμφωνία με γνωστό παικταρά - Τον "έβλεπε" και ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2022-05-24 10:14:00

Νέο "μπαμ" μετά του Λι στον ΠΑΟ - Συμφωνία με γνωστό παικταρά - Τον "έβλεπε" και ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Νέο "μπαμ" μετά του Λι στον ΠΑΟ - Συμφωνία με γνωστό παικταρά - Τον "έβλεπε" και ο Ολυμπιακός!

Δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε από νωρίς τα μεταγραφικά "χτυπήματα", αφού μετά τον Πάρις Λι, φαίνεται ότι είναι κοντά και σε ακόμα μία απόκτηση που θα προκαλέσει... θόρυβο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική ιστοσελίδα "brescianesto", οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ για την επόμενη σεζόν, προσθέτοντας ότι ο ταλαντούχος γκαρντ θα πάρει στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο.

Το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ (29 χρονών, 1.93 μέτρα) συνδέεται εδώ και χρόνια με ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και μετά την φετινή του εξαιρετική σεζόν με την Μπρέσια, τα σενάρια περί Ελλάδας... ξαναφούντωσαν.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Τέλος, με όσα είναι γνωστά αυτή την στιγμή ο Ναζ δεν έχει ακόμα ελληνικό διαβατήριο, παρά μόνο καναδικό, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του, Ελάιτζα, έπαιξε φέτος στην Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας δηλώσει πέρυσι πως σύντομα τόσο αυτός όσο και ο Ναζ θα έχουν στα χέρια τους ελληνικό διαβατήριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags