Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην κορυφή και το πανηγύρισαν δεόντως, αλλά πλέον πρέπει δειλά δειλά να «τρέξουν» τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν 3-4 κινήσεις και σημαντικό ρόλο στο πλάνο τους θα παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον οποίο δεδομένα θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, όπως αποδεικνύεται από τη δελεαστική πρόταση την οποία του έχουν κάνει για νέο συμβόλαιο.

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6μέσω της εκπομπής «αν o Ντόρσεϊ ανανεώσει θα λύσει τα χέρια του Ολυμπιακού. Αν συνεχίσει θα πάει για τρεις κινήσεις ο Ολυμπιακός».

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Χασάν Μάρτιν πρώτος στόχος είναι ο Τζος Νίμπο, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Ζαλγκίρις, ενώ στο κάδρο είναι και Τόνι Τζεκίρι.

Για το 4-5 απασχολεί η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τη διαφαινόμενη τιμωρία του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα στο πλάνο και ο Ντουέιν Μπέικον, αλλά έχει τρομερό προβάδισμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.