Ολυμπιακός: Την ώρα που έχει αρχίσει και επικεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον στο μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό και όχι μόνοι, οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για το που θα βρίσκεται ο Έλληνας ομογενής γκαρντ μετά τις 10 Οκτωβρίου του 2022.

Ο Έλληνας άσος έχει θέσει ως προτεραιότητα του το ΝΒΑ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι κρυφό. Αυτός είναι και ο λόγος μάλιστα που το να συνεχίσει στο ΝΒΑ προσφέρεται στο πενιχρό 1.35.. Όσον αφορά το που θα κινηθεί οικονομικά εάν επιστρέψει στο ΝΒΑ,, για αθλητή με δύο χρόνια προϋπηρεσίας, το ελάχιστο ποσό είναι 1.836.090 δολάρια.

Τι θα κερδίσει πρακτικά

Από τα 1.836.090 δολάρια που αφορά το μικτό ποσό, ο Ντόρσεϊ θα πάρει περίπου το 54%, δηλαδή μετά βίας θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Στις μικτές αποδοχές υπάρχουν οι κρατήσεις της Λίγκας (το μισό ποσό μοιράζεται έναν χρόνο μετά στους αθλητές), οι κρατικές/δημόσιες κρατήσεις, οι κρατήσεις της πόλης και της πολιτείας, το ποσό του ατζέντη που κυμαίνεται μεταξύ 3% και 4% και οι κρατήσεις από τους εκτός έδρας αγώνες.

Η σύνταξη που θέλει

Η περιβόητη σύνταξη που έχει γραφτεί πολλάκις αφορά ένα ποσό το οποίο αρχίζει από τα 57 χιλ. δολάρια και μπορεί να αγγίξει τα 90 χιλ. δολάρια ετησίως από το 62ο έτος της ηλικίας ενός παλαίμαχου! Ο Ντόρσεϊ μπορεί να εξασφαλίσει τις 57 χιλιάδες δολάρια αν παίξει τη σεζόν 2022/23 στο NBA και να φτάσει τις 90 χιλιάδες ετησίως εάν γυρίσει στο Πανεπιστήμιο Όρεγκον και πάρει το πτυχίο του στο τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων το οποίο παρακολούθησε από το 2015 έως το 2017.

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρ

Από εκεί και πέρα οι μπουκ όπως είναι λογικό έχουν βάλει δυνατά στην εξίσωση και τον Ολυμπιακό αλλά και την Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με πληροφορίες η τουρκική ομάδα του έχει κάνει πρόταση που αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ θα είναι ευκαιρία για τον ίδιο να παίξει ξανά με τον Γουίλμπεκιν, αλλά και να τον προπονήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιτούδης. Για όλα αυτά η Φενέρ προσφέρεται στο 4.00.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό που του δίνει μέχρι 1.2 εκατ. ευρώ, δίνεται στο 4.50, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει deadline μέχρι την Πέμπτη, διότι διαφορετικά θα πρέπει να στραφούν αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάλας καλεί Ντόρσεϊ! Τον θέλει και ο Ιτούδης - Μόνο στον Ολυμπιακό θα έχει ουσιαστικό ρόλο