Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο No1 στόχος για αντι-Νέντοβιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Μπάρτσα - Ανακοινώνει μεταγραφή από... ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2022-07-07 21:25:00

Ο No1 στόχος για αντι-Νέντοβιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Μπάρτσα - Ανακοινώνει μεταγραφή από... ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Ο No1 στόχος για αντι-Νέντοβιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Μπάρτσα - Ανακοινώνει μεταγραφή από... ΣΕΦ!

Ποιον ζήτησε ο Ράντονιτς και ποιος θα φορέσει τα πράσινα σε λίγες ώρες; Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Σλοβένου άσου φουλάρει για να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και ο νέος ψηλός που θέλει ο προπονητής του.

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι καθώς ο Νεμάνια Νέντοβιτς παίρνει τον δρόμο για τον Ερυθρό Αστέρα. Αξιοποιώντας έναν όρο, που υπήρχε στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Σέρβος γκαρντ κάνει escape και επιστρέφει στην ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία είχε παίξει πολύ παλιά.

Στον Παναθηναϊκό δεν το περίμεναν αυτό, αλλά δεν τα βάφουν και μαύρα. Αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, παράλληλα, όμως, υποστηρίζουν ότι το κενό του θα καλυφθεί. Και άλλωστε με τον Ράντονιτς στον πάγκο οι «πράσινοι» θα πάνε σε πιο αμυντικό τόνο, κάτι, στο οποίο ο Νέντοβιτς δεν θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Ποιος, όμως, θα είναι ο αντικαταστάτης του Νέντο; Ο Λιθουανός Μάριους Γκριγκόνις, που είναι ακόμη ελεύθερος, είναι στη κορυφή της λίστας. Δεν είναι τόσο καλός σκόρερ όσο ο Νέντοβιτς, κάνει, όμως, πολύ περισσότερα πράγματα στο παρκέ από ό, τι ο Σέρβος. Τον Γκριγκόνις θέλει η Ζαλγκίρις, ο ίδιος, όμως, ψάχνει κάτι πολύ καλύτερο και ίσως αυτό να είναι ο Παναθηναϊκός.

Άλλη λύση, που μπορεί να κοιτάξει το «τριφύλλι», αλλά είναι πολύ πιο δύσκολη από του Γκριγκόνις είναι αυτή του Ντάντε Εξουμ της Μπαρτσελόνα. Ο Αυστραλός είναι παίκτης, που ταιριάζει 100% στα θέλω του Ράντονιτς καθώς είναι εξαιρετικός αμυντικός και γενικά κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Τον Εξουμ, όμως, τον θέλουν πολλές ομάδες, ο ίδιος έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στο ΝΒΑ, οπότε ο συντελεστής δυσκολίας για μία τέτοια μεταγραφή είναι πολύ υψηλός.

Πεδουλάκης και σία είναι 20 ώρες το 24ωρο στα γραφεία της ΚΑΕ, προσπαθώντας να βρουν λύσεις και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του προπονητή. Παράλληλα θα κλείσει και το θέμα του ψηλού με τον πρώην του Ολυμπιακού, Χασάν Μάρτιν, και τον Αρτούρας Γκουντάιτις, να είναι τα φαβορί.

Μετά τους Λι και Καλαϊτζάκη, δεν θα αργήσει η επόμενη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Ο Νέντοβιτς έκανε την αρχή - Νέο ηχηρό "διαζύγιο" άμεσα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags