Facebook Pixel Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός: "Καλάθης στη Φενέρ και… Νάναλι στον ΠΑΟ" - Η τελευταία πληροφορία για τον Νικ - Σήριαλ!
Μπάσκετ
| 2022-07-08 22:54:00

"Καλάθης στη Φενέρ και… Νάναλι στον ΠΑΟ" - Η τελευταία πληροφορία για τον Νικ - Σήριαλ!

Sportdog Team
"Καλάθης στη Φενέρ και… Νάναλι στον ΠΑΟ" - Η τελευταία πληροφορία για τον Νικ - Σήριαλ!

Τα σενάρια για τον Έλληνα άσο πολλά, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει από ώρα σε ώρα την οριστική απάντηση του παίκτη.

Οι ώρες περνούν και ο Παναθηναϊκός βαδίζει όλο και πιο κοντά στη λήξη του σίριαλ με τον Νικ Καλάθη.

Είτε θετικά, είτε αρνητικά μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο διεθνής γκαρντ θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί (σ.σ. 2,7 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία) και άμεσα λοιπόν, θα μάθουμε αν η πολυπόθητη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ θα πάρει σάρκα και οστά.

Τις τελευταίες ώρες σενάρια από την Τουρκία τον φέρνουν κοντά στη Φενέρ. Μεγάλη βάση δεν πρέπει να δίνουμε, ωστόσο, γιατί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έβγαλε το θέμα είχε προ ετών μιλήσει για υπογραφές του Παναθηναϊκού με τον Νάναλι. Δεν τους λες και τους πιο αξιόπιστους στην πιάτσα…

Στον Παναθηναϊκό συγκρατημένα μεν, υπάρχει αισιοδοξία για το «ναι» του Καλάθη. Βλέπουν τον Νικ θετικό στο ενδεχόμενο της επιστροφής, αλλά από από τη θετική διάθεση στην απάντηση υπάρχει απόσταση. Και το ζήτημα εδώ είναι πως από πλευράς «τριφυλλιού» υπάρχει κι ένα deadline. Άρα, ο Καλάθης δεν φτάνει απλώς να σκέφτεται να επιστρέψει, αλλά να θέλει να το κάνει άμεσα! Αυτό είναι το στοιχείο που, στο τέλος της ημέρας, κρίνει τα πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags