Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Τα... ρέστα του για Καλάθη ο ΠΑΟ - Πρώην "πράσινος" μπαίνει "σφήνα" - Φουλ και για Γκριγκόνις!
Μπάσκετ
| 2022-07-10 08:54:00

Τα... ρέστα του για Καλάθη ο ΠΑΟ - Πρώην "πράσινος" μπαίνει "σφήνα" - Φουλ και για Γκριγκόνις!

Sportdog Team
Τα... ρέστα του για Καλάθη ο ΠΑΟ - Πρώην "πράσινος" μπαίνει "σφήνα" - Φουλ και για Γκριγκόνις!

Στο Τριφύλλι δίνουν... γη και ουρανό για να φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ τον Νικ Καλάθη, όμως έχει προκύψει και ενδιαφέρον από πρώην... Πράσινο.

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Οι Πράσινοι ανέβασαν χθες την προσφορά τους προς τον ομογενή γκαρντ, στα 4 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο και περιμένουν την απάντηση του παίκτη, που ψάχνει ακόμα τον τρόπο να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Νικ Καλάθη έχει προκαλέσει χαμό στην Ευρώπη, καθώς οι ομάδες που τον θέλουν είναι πολλές και μία από αυτές είναι και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη! Μάλιστα, από την Τουρκία θεωρούν τη Φενέρ ως το πρώτο φαβορί για να "κλείσει" τον 33χρονο γκαρντ.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός παλεύει ακόμα μία εξαιρετική περίπτωση, αυτή του Μάριους Γκριγκόνις που δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την θέση "2", αποχαιρετώντας μάλιστα χθες και τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος υπέγραψε στην Ούνικς Καζάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags