Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο με την Ρεάλ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει μία νίκη, που τόσο χρειαζόταν. Η βελτίωση σε σχέση με το Σούπερ Καπ της Ρόδου ήταν εμφανής, αλλά οι «πράσινοι» χρειάζονται νίκες. Και αυτή δεν ήρθε το βράδυ της Πέμπτης κόντρα μάλιστα σε μία Ρεάλ, που είχε πολλές απουσίες.

Τα πράγματα, όμως, προχωράνε, ο Ράντονιτς και οι παίκτες του εστιάζουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο για την Α1. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός την είχε πατήσει εκεί με τον Καναδό Χάνλαν να τον εκτελεί. Φέτος δεν θέλει να μπει σε τέτοια περιπέτεια και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας.

Ο Ράντονιτς περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει ο Ουόλτερς από τον τραυματισμό του, ενώ όλοι στο «τριφύλλι» είναι καρφωμένοι στο ΝΒΑ και στα «κοψίματα» εκεί. Θέλουν να τους κάτσει ένας πολύ καλός παίκτης για την φροντ-λάιν, ώστε να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο για την δύσκολη συνέχεια.

Προς το παρόν τέτοιος παίκτης δεν έχει ελευθερωθεί από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν μείνει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Θα ασχοληθεί και πάλι ο Παναθηναϊκός; Ή θα πάει σε άλλη περίπτωση;

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν είναι ακριβώς το «4άρι», που θέλει ο Ράντονιτς. Αλλά τελευταίως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι «πράσινοι» θέλουν ο παίκτης, που θα πάρουν, να παίζει και στο «5».

Το κακό είναι ότι ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ως «4». Δεν είναι κλασικός σουτέρ, αν και το τρίποντο μπορεί να το σουτάρει.

Με την ένδεια παικτών, όμως, που υπάρχει, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα σύνδεση των δύο πλευρών, πάντα βέβαια στην περίπτωση που ο Ελληνας σέντερ μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Σικάγο.

Όπως και να έχει, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου οπότε και αρχίζει το ΝΒΑ, θα έχουν γίνει όλα τα «κοψίματα». Και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα ξέρει αν θα έχει μείνει ελεύθερος κάποιος παίκτης, που να του κάνει. Όπως ο Ζίλαν Τσίθαμ, που τώρα είναι στους Πέλικανς.

Ο χρόνος έχει ήδη κυλήσει πολύ και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να πάρουν άμεσα αν όχι ίσως τον ιδανικό για αυτούς παίκτη, έναν πάουερ-φόργουορντ, όμως, που θα τους κλείσει κάποιες από τις αρκετές τρύπες, που υπάρχουν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε... Γκιστ στο ΟΑΚΑ ο Ράνονιτς - "Έκοψε" Οριόλα και Μπαρτέλ - Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟ!