Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρέσει σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό Έλληνας με ύψος 2.16μ. και καλό σουτ - Από την Εθνική ο... αντι-Βεζένκοφ!
Μπάσκετ
| 2022-11-08 23:36:00

Αρέσει σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό Έλληνας με ύψος 2.16μ. και καλό σουτ - Από την Εθνική ο... αντι-Βεζένκοφ!

του Pick n' Scroll
Αρέσει σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό Έλληνας με ύψος 2.16μ. και καλό σουτ - Από την Εθνική ο... αντι-Βεζένκοφ!

Δύο παίκτες με σούπερ σεζόν, είναι έτοιμοι να ανέβουν επίπεδο! Μπορεί να έφυγαν από την Ελλάδα, όμως ήδη ξεχωρίζουν στην Ευρώπη και οι "αιώνιοι" τους παρακολουθούν στενά. Άλλωστε, το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε ηχηρές αποχωρήσεις σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις επόμενες ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Οι μεν Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι μεν «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν την επικίνδυνη Μπασκόνια.

Και οι δύο θέλουν πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Όπως αναφέραμε και χθες, πάντα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση στο ελληνικό στοιχείο από τους «αιώνιους». Για αυτό θα γίνει μάχη για τον Μήτογλου, για αυτό έχουν στο μυαλό τους και τους Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο στην περίπτωση που επιστρέψουν από το ΝΒΑ.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι άλλοι παίκτες, που σιγά σιγά κερδίζουν εντυπώσεις ώστε να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Δύο από αυτούς είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ο πρώτος, στα 26 του χρόνια, έχει ανέβει πολύ και κάνει στην Ισπανία με την Μπέτις τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα σημείωσε 24 πόντους απέναντι στην Μπασκόνια.  Είναι πάουερ-φόργουορντ με ύψος 2.16 και το μεγάλο του ατού είναι ότι μπορεί να σουτάρει από πολύ μακριά, κάτι απαραίτητο στο σύγχρονο μπάσκετ.

 

Ο Ρογκαβόπουλος από την άλλη μετά την περυσινή του περιπέτεια στον Προμηθέα έχει βρει τον πραγματικό του εαυτό και τον δείχνει στην Τουρκία, όπου παίζει με την φανέλα της Μερκεζεφέντι. Σημειώνει περίπου 14 πόντους ανά παιχνίδι και στα 21 του χρόνια ξανακλήθηκε στην Εθνική ενόψει των «παραθύρων» με Λετονία και Βέλγιο.

Φαίνεται ότι και για τους δύο παίκτες τα καλύτερα είναι μπροστά τους και είναι πιθανόν να απασχολήσουν τους «αιώνιους» το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ειδικά αν φύγουν Βεζένκοφ και Παπαγιάννης.

Τον Τσαλμπούρη μάλιστα τον ξέρει ήδη καλά ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έκανε προετοιμασία. Οσο για τον Ρογκαβόπουλο, είχε απασχολήσει παλιότερα τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Μπαρτζώκας για αποχωρήσεις - Μάχη με ΠΑΟ για Μήτογλου - Φήμες για Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags