Facebook Pixel Οριστικό: Απαλλάχθηκε ο Ολυμπιακός για τους πυρσούς - Πρόστιμο στον Άρη
Μπάσκετ
| 2022-11-17 19:18:00

Οριστικό: Απαλλάχθηκε ο Ολυμπιακός για τους πυρσούς - Πρόστιμο στον Άρη

Sportdog Team
Οριστικό: Απαλλάχθηκε ο Ολυμπιακός για τους πυρσούς - Πρόστιμο στον Άρη

Την απαλλαγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στη Νίκαια με τον Ιωνικό αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής. Πρόστιμα σε Άρη και Κολοσσό Ρόδου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη αναμέτρηση στην έδρα του Ιωνικού.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την απαλλαγή των «ερυθρόλευκων» για τις κατηγορίες αναφορικά με φθορές σε καθίσματα του γηπέδου, αλλά και άναμμα πυρσών.

Από 'κει και πέρα, με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας αντίστοιχα με άλλα 1.000 ευρώ η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, για παράπτωμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

 

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:


«Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ των κατηγοριών του ότι οι φίλαθλοί της:
α) άναψαν στο χώρο της κερκίδας 2 πυρσούς,
β) άναψαν εκ νέου πυρσό αποχωρώντας από το γήπεδο
γ) προέβησαν στην ρίψη μιας (1) φωτοβολίδας στην χρήση λέιζερ στους οπαδούς του ΙΩΝΙΚΟΥ και
δ) καθώς επίσης προέβησαν σε φθορά καθισμάτων μέσα στο γήπεδο, παραπτώματα τα οποία αφορούν τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) που διεξήχθη στις 6-11-2022.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-11-2022.

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE) χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 - ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-11-2022
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψη στην Αμερική, ο... νέος Ντόρσεϊ της Ελλάδας - Καλό τρίποντο, 49 πόντους σε ένα ματς (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags