Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημο: Αυτό είναι το νεό φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας - Τρομερή αλλαγή!
Μπάσκετ
| 2022-12-05 14:55:00

Επίσημο: Αυτό είναι το νεό φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας - Τι θα γίνει με την παρουσία οπαδών

Sportdog Team
Επίσημο: Αυτό είναι το νεό φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας - Τι θα γίνει με την παρουσία οπαδών

Την είδηση έβγαλε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ανακοινώνοντας τον τρόπο που θα διεξαχθεί φέτος η διοργάνωση του Κυπέλλου στο μπάσκετ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά την διάρκεια της κλήρωσης και της παρουσίασης για το UNICEF Trophy, η διοργάνωση του φετινού Κυπέλλου αλλάζει μορφή και θα δούμε Final-8, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Εκεί θα παίξουν οι πρώτες εφτά ομάδες της κατάταξης του πρώτου γύρου της Basket League, ενώ η 8η θα προκύψει από τον νικητή στα ζευγάρια Ηρακλής - Πανιώνιος και ΦΕΑ ΝΒ/ΝΧ - Παπάγου, που είναι οι ημιτελικοί του Final Four στο UNICEF Trophy.

Τα παιχνίδια του Final-8 θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο (σε ημερομηνίες που θ’ ανακοινωθούν προσεχώς) και θα υπάρχει κανονικά παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Όποιος κερδίσει το UNICEF Trophy θα λάβει μέρος στο Final 8 και εκεί θα μπορεί να έχει και τους οπαδούς μαζί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε φιλάθλους των ομάδων, φιλάθλους όμως. Ανθρώπους που αγαπούν τις ομάδες τους σε ένα πολύ φίλαθλο πνεύμα. Παρακαλώ όλους σας, τις συμμετέχουσες ομάδες, να φέρουν τα παιδιά στο γήπεδο, τις ακαδημίες σας. Το κοινό μας θα είναι το μέλλον.

Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στο Final 8 με τις επτά πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι άνθρωποι της Κρήτης αγαπούν το μπάσκετ και το στηρίζουν. Θα θέλαμε το επόμενο να πάει και σε μια άλλη περιοχή και θα πάει σε μια άλλη περιοχή, όταν όλοι καταλάβουν πως το μπάσκετ είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και έξω είμαστε όλοι ενωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags