Ο Παναθηναϊκός έχει την Τρίτη διπλό μέτωπο καθώς αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βαλένθια και παράλληλα περιμένει και τα νέα από το μέτωπο του ΟΑΚΑ. Το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα πάει στα χέρια του και θα είναι μία εξέλιξη, που θα ανεβάσει πάρα πολύ τους «πράσινους», όχι, πάντως, για την τρέχουσα χρονιά.

Το ΟΑΚΑ θέλει δουλειά και χρήματα για να φτιαχτεί έτσι όπως πρέπει, άρα θέλει και χρόνο. Όταν, όμως, ολοκληρωθεί η διαδικασία ο εξάστερος θα έχει ένα στολίδι και από κει και πέρα θα αρχίσει να εισπράττει κιόλας. Κάτι, που εκτός των άλλων θα σημάνει και αύξηση του μπάτζετ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει ότι το τμήμα ανεβαίνει αλλά η μεγάλη κορύφωση θα αρχίσει να γίνεται από του χρόνου. Οπου το μπάτζετ θα είναι υψηλότερο.

Και οι «πράσινοι» ήδη έχουν μία πολύ καλή βάση για την επόμενη σεζόν, που αφορά στους Λι, Μπέικον, Γκριγκόνις και κάποια από τα ελληνόπουλα. Εκεί, όπου θα γίνει μεγάλη προσπάθεια είναι να παραμείνει στα «πράσινα» ο Γιώργος Παπαγιάννης. Το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, η ζήτηση θα είναι μεγάλη, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τον δέσει για χρόνια ακόμα στο ΟΑΚΑ.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τρόπους να τα καταφέρνει. Αν στο σύνολο μπορεί να προστεθεί και ο Ντίνος Μήτογλου, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Και μέσα σε όλους αυτούς, θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη σούπερ σταρ από το εξωτερικό. Ενας ξένος, που θα κάνει την διαφορά, όπως την κάνει ο Μπέικον.

Όχι τύπου Λάρκιν και Μίσιτς, που είναι απλησίαστοι οικονομικά. Μήπως, όμως, θα χάλαγε τους Παναθηναϊκούς ένας παίκτης σαν τον Λούκα Βιλντόζα, που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα; ‘Η ακόμη και τον Φακούντο Καμπάτσο, που είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη;

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός είναι σε πορεία ανόδου και τα καλύτερα έρχονται. Ισως να έρθουν από φέτος τα καλύτερα, αλλά τα πολύ καλύτερα θα είναι από την επόμενη χρονιά και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Φέρνει και... Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Μεταγραφή που "απογειώνει" τον ΠΑΟ!