Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόπηκε" ο Ματ Τόμας από Ράντονιτς - "Μέσα" ο Ουόλτερς, εκτός Κυπέλλου και ο Γκριγκόνις
Μπάσκετ
| 2023-02-17 14:09:00

"Κόπηκε" ο Ματ Τόμας από Ράντονιτς - "Μέσα" ο Ουόλτερς, εκτός Κυπέλλου και ο Γκριγκόνις

Sportdog Team
"Κόπηκε" ο Ματ Τόμας από Ράντονιτς - "Μέσα" ο Ουόλτερς, εκτός Κυπέλλου και ο Γκριγκόνις

Η τελική εξάδα ξένων και το μεγάλο ρίσκο του Σέρβου προπονητή...

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του Άντριου Άντριους, υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να διαλέξει ανάμεσα στους Ντέρικ Γουίλιαμς ή Ματ Τόμας ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, αφού ένας εκ των δύο έπρεπε να "κοπεί" για χάρη του Νέιτ Γουόλτερς ενόψει του σημερινού (17/2) αγώνα με τον Κολοσσό (19:15, ΕΡΤ3).

Τελικά, αυτός που έμεινε εκτός ήταν ο Τόμας, ο οποίος μόλις πριν μερικές ημέρες είχε πάρει την θέση του Νέιτ Γουόλτερς στην Basket League.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο Final Eight με μόνο μία εκ των δύο πρόσφατων μεταγραφών τους (Αγραβάνης), ενώ η 6αδα ξένων είναι η εξής: Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν των Άντριους και Τόμας, ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του και τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός όμως παραμένει εκτός λίστας και δύσκολα θα αγωνιστεί στις ελληνικές διοργανώσεις φέτος, αφού όταν βρεθεί λύση με τον Άντριους, τότε αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Τόμας.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags