Εποχή Αταμάν αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται προ των πυλών στους Πράσινους, όπως σας ανέφερε χθες και σε ρεπορτάζ του το Sportdog.

Νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο 57χρονος κόουτς είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πει το "ναι" στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θέλει να "κλείσει" το deal με προπονητή πριν βγει ο Απρίλιος, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Ο Εργκίν Αταμάν θα αποχωρήσει από την Εφές Αναντολού, αφού έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος του στην τουρκική ομάδα, με την οποία κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες και ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι "κερδίζει" την υπογραφή του, καθώς του άρεσε το πρότζεκτ που παρουσιάστηκε, χωρίς να είναι γνώμονας τα χρήματα.

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι μίλησαν και με άλλους προπονητές, όπως τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ήταν ψηλά στην λίστα, ωστόσο ο Ισπανός έδειξε διάθεση να περιμένει για να εξετάσει τις επιλογές του, ενώ έχει καλή επαφή με την Μπάγερν (προ ημερών είχε θεαθεί στο Μόναχο). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παναθηναϊκός είναι που επιλέγει τον προπονητή του - Έρχονται εξελίξεις άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)