Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάρτι στο ΣΕΦ με... μέχρι τέλους και Βεζένκοφ - "Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και το Σακραμέντο γράψε.." (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-16 01:51:00

"Μέχρι τέλους" οι Αγγελόπουλοι, τρέλα για Βεζένκοφ - "Σάσα μείνε Ολυμπιακό και το Σακραμέντο γράψε..." (Vid)

Sportdog Team

Απίστευτο πάρτι στο ΣΕΦ, "κάτι μαγικό" ο Μπαρτζώκας! Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα εμφατικά κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι φίλοι της ομάδας τους περίμεναν για να ξεκινήσει το... πάρτι.

Ολυμπιακός: Τη νύχτα... μέρα έκαναν οι φίλοι των Ερυθρόλευκων που περίμεναν στο ΣΕΦ την αποστολή της ομάδας μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΟΑΚΑ, που τελικά δεν τελείωσε... ποτέ χαρίζοντας τον τίτλο στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το... γλέντι άρχισε από πιο νωρίς μιας και μετά την απόφαση των διαιτητών για την οριστική διακοπή του αγώνα χιλιάδες κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ όπου έφτιαξε... κλίμα υποδοχής με συνθήματα και καπνογόνα, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού όπου και συνόδευσε την αποστολή στο φαληρικό γήπεδο.

Φυσικά η... έκρηξη έγινε όταν οι πρωταθλητές έφτασαν στο ΣΕΦ με τα καπνογόνα και τα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα και να δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, με άπαντες να δίνουν ραντεβού για το Σάββατο (17/6) όπου η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ορίσει την επίσημη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το "μέχρι τέλους", το οποίο τραγούδησαν έξαλλα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ενώ αποθεώθηκαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας που δεν σταματούσε να τραγουδάει το "κάτι μαγικό". Βέβαια, χαμός έγινε με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μεταξύ άλλων άκουσε και το σύνθημα "Σάσα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι", αλλά και το "Σάσα, μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ' το Σακραμέντο στα α@@@@@α σου τα δυο"!

Δείτε σχετικά ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags