Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Συγκινητικό μήνυμα Βεζένκοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Μαζί παλέψαμε, μαζί κλάψαμε..." (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-19 21:55:00

Συγκινητικό μήνυμα Βεζένκοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Μαζί παλέψαμε, μαζί κλάψαμε..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικό μήνυμα Βεζένκοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Μαζί παλέψαμε, μαζί κλάψαμε..." (ΦΩΤΟ)

Με ένα μήνυμα μέσω των προσωπικών του social media ο Βούλγαρος σούπερ σταρ των Ερυθρόλευκων απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας για τα όσα έγιναν τη φετινή σεζόν.

Σάσα Βεζένκοφ: Δύο ημέρες μετά το τέλος της σεζόν ο άσος του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω ανάρτησης, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη τόσο στις εύκολες, όσο και τις δύσκολες στιγμές.

"Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι' αυτή την απίστευτη υποστήριξη. Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά. Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους", έγραψε ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-ανακάλυψη του Μπέου για Ολυμπιακό - "Εκτόξευση" στο Μουντιάλ - Επιστροφή στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags