Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Οι δύο ηγέτες των Πειραιωτών μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν και για το αν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι…
Μπάσκετ
| 2023-06-20 00:48:00

Η ατάκα με νόημα από Σλούκα στην κάμερα για το αν θα μείνει στο Ολυμπιακό - "Μαζεμένος" ο Βεζένκοφ (Vid)

Sportdog Team
Η ατάκα με νόημα από Σλούκα στην κάμερα για το αν θα μείνει στο Ολυμπιακό - "Μαζεμένος" ο Βεζένκοφ (Vid)

Οι δύο ηγέτες των Πειραιωτών μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν και για το αν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι…

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και άφησε ερωτηματικά με την απάντησή του σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΤΖΑΜΠΟΛ», είπε για το μέλλον του τα εξής: «Καλή ερώτηση. Έχεις άλλη ερώτηση; Δεν έχει απάντηση...»

Σχετικά με τον απολογισμό της σεζόν ο Κώστας Σλούκας είπε:

«Ο απολογισμός φανταστικός. Η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει πίκρα για την Ευρωλίγκα, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι «Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και έχει φέρει τον κόσμο κοντά της. Έχει μείνει η πικρή γεύση. Θα μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε 4 τίτλους, όμως δεν στιγματίζει αυτό την φετινή μας προσπάθεια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν δικαιώνει τον Ολυμπιακό το δεύτερο σερί νταμπλ, ο «Σλούκι Λουκ» είπε πως: «Η δικαίωση είναι σίγουρη. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Για ακόμα μια χρονιά δείξαμε την ανωτερότητά μας και δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα».

 

Από την πλευρά του ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τίποτα για το μέλλον του και ότι τώρα θα το σκεφτεί, ώστε να πάρει την πιο σωστή απόφαση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags