Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες (22/6) την πρώτη μεταγραφή του υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, υπογράφοντας τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τώρα παίρνει σειρά ο "κλεισμένος", Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες με τους Πράσινους και με την ολοκλήρωση της χρονιάς με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα αναμένεται να πάρει σειρά στις ανακοινώσεις από πλευράς Τριφυλλιού.

Ο 28χρονος (12,6π., 2,5ρ., 3,9ασ., 1,4κλ., 0,1κοψ., 2,6λ. σε 24′ και 29 παιχνίδια στην Euroleague φέτος) θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2025, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει και ένα μικρό buy out ύψους 150.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα.

Η συνέχεια αναμένεται... εκρηκτική στο Τριφύλλι, όπως προανήγγειλε και ο Αταμάν σε δηλώσεις του, με τον Κέβιν Πάντερ να είναι πάντα ο Νο1 στόχος για να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στη νέα ομάδα που καλείται να "χτίσει" ο Τούρκος προπονητής.

Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ κατέκτησε χθες τον τίτλο της ΑΒΑ Λίγκας με την Παρτιζάν, πετυχαίνοντας μάλιστα και 32 πόντους (MVP), την ώρα που οι φίλοι της σερβικής ομάδας τον παρακαλούσαν να μείνει και τη νέα σεζόν και τον ίδιο να απαντά "θα δούμε σε λίγες μέρες...".

Ο Πάντερ αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν, όμως ο Παναθηναϊκός του δίνει αδιανόητα χρήματα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ του προσφέρει διετές συμβόλαιο με περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "ακυρώσει" τις προσπάθειες από Μπαρτσελόνα και Εφές να τον αποκτήσουν.

Η εκπληκτική σεζόν του στην Euroleague, με μέσο όρο 16,1 πόντων σε 28΄, με το εξαιρετικό 44,3% στα τρίποντα (81/183) τον έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς, με τους Πράσινους να περιμένουν την απάντησή του, όχι όμως και για... πάντα.

Παράλληλα στη λίστα των γκαρντ το Τριφύλλοι έχει και τον Ντάντε Έξουμ, ενώ για τους ψηλούς είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για τους Λεσόρ και Μπράντον Ντέιβις (μένει ελεύθερος από την Αρμάνι), όμως στην συγκεκριμένη θέση θα κριθούν όλα από την παραμονή ή όχι του Γιώργου Παπαγιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ - "Ντόμινο" με Παπαγιάννη... Ολυμπιακό - Deal 2.5 εκατ.!