Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Έσκασε τώρα! Αυτές οι τρεις προτάσεις των Κινγκς σε Βεζένκοφ - Ο ρόλος του και η... ευκαιρία του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2023-06-24 00:06:00

Έσκασε τώρα! Αυτές οι τρεις προτάσεις των Κινγκς σε Βεζένκοφ - Ο ρόλος του και η... ευκαιρία του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτές οι τρεις προτάσεις των Κινγκς σε Βεζένκοφ - Ο ρόλος του και η... ευκαιρία του Ολυμπιακού

Όλο και περισσότερα νέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις προτάσεις που έχουν κάνει οι Κινγκς, ώστε να πάρουν τον MVP του Ολυμπιακού στον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ.

Σάσα Βεζένκοφ: Τις εξελίξεις από το ΝΒΑ και από τους Σακραμέντο Κινγκς περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό ώστε να μάθουν αν τελικά ο Βούλγαρος σούπερ σταρ θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα, με την ολοκλήρωση των Draft στο ΝΒΑ να κάνουν τις διαπραγματεύσεις να... τρέχουν.

Όπως φάνηκε στις κινήσεις της ομάδας του Σακραμέντο στα Draft ο MVP της Euroleague είναι στο πλάνο τους, μιας και ελευθέρωσαν επιπλέον 30 εκατ. δολάρια στο salary cap με την παραχώρηση του Ρισόν Χολμς, που παίζει στη θέση 4 και 5.

Με αυτά τα δεδομένα τρεις είναι οι πιθανές προτάσεις που μπορούν να γίνουν στον άσο του Ολυμπιακού με την πρώτη να αφορά τη λεγόμενη Mid-Level Exception, δηλαδή περίπου 12.3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για 1 έως 4 χρόνια, τη δεύτερη είναι μια προσφορά σχεδόν στα 7 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ η τρίτη είναι το BAE (bi-annual exception), ένας τρόπος δηλαδή να πάρει μια ομάδα έναν παίκτη με συμβόλαιο μεγαλύτερο από το μίνιμουμ αλλά λιγότερο από το mid-level, που θα έφερνε στον Βούλγαρο παίκτη 4,5 εκατομμύρια δολάρια για ένα ή δύο χρόνια.

Όπως καταλαβαίνουμε από τα συμβόλαια που είναι έτοιμα να προσφερθούν στον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον Ολυμπιακό, μιας και τα ποσά που δίνονται είναι τεράστια, με τους Ερυθρόλευκους πάντως να έχουν την... ευκαιρία τους σε περίπτωση που το Σακραμέντο πάει στην τρίτη πρόταση, καθώς τότε θα έχει την δυνατότητα να τον πείσουν να μείνει στο Λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ λόγω Σλούκα - Μέχρι 5 του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ - Η πιθανή 12αδα της Εθνικής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags