Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ Ζέρβα: "Τι θα γίνει με Γκος αν δεν μείνει ο Σλούκας" - Όσα είπε για Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ
Μπάσκετ
| 2023-06-25 14:03:00

Ρεπορτάζ Ζέρβα: "Τι θα γίνει με Γκος αν δεν μείνει ο Σλούκας" - Όσα είπε για Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Sportdog Team

Τα δεδομένα για γκαρντ στους Πειραιώτες, αν δεν μείνει ο Κώστας Σλούκας.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τελείωσαν οι συζητήσεις με τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος την Πέμπτη ειδοποίησε τους μάνατζέρ του πως αποδέχεται την πρόταση του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ καλύτερη από την πρόταση, και ο παίκτης επέλεξε να χάσει 900.000 ευρώ σε βάθος διετίας. Ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει και δέχθηκε το συμβόλαιο αυτό, με ένα πρωτοφανές μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης της Ευρωλίγκας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το επόμενο που προχωράει είναι του Γκος, γιατί ο Μπαρτζώκας τον θέλει μαζί με τον Σλούκα. Είναι ένα παιδί που κουμπώνει στα δίδυμα που θέλει να κάνει ο προπονητής για την επόμενη σεζόν. Αν υπάρξει αρνητική έκβαση στο θέμα του Σλούκα, δεν αποκλείω να προχωρήσει για άλλον “1”. Δεν θα πρόκειται για συμπληρωματικό παίκτη, αλλά θα συμμετέχει περισσότερο στο σκοράρισμα», πρόσθεσε.

Επίσης, μίλησε για το θέμα του Βεζένκοφ και τις φήμες για την πρόταση των Κινγκς, αλλά και για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα και το ενδεχόμενο παραμονής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "εκλεκτός" Μπαρτζώκα για τα γκαρντ - Παίκτης 9.5 πόντων και 2 ασίστ στο Final 4 - 50% στα τρίποντα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags