Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζέρβας για τα... πάντα όλα! Τι είπε για Σλούκα, Βεζένκοφ, Γκος - Η εκτίμηση για Μίροτιτς και Κλάιμπερν
Μπάσκετ
| 2023-06-27 12:27:00

Ζέρβας για τα... πάντα όλα! Τι είπε για Σλούκα, Βεζένκοφ, Γκος - Η εκτίμηση για Μίροτιτς και Κλάιμπερν

Sportdog Team

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων παρουσίασε τα δεδομένα για τους Σλούκα και Βεζένκοφ, αλλά και το plan b του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε την αισιοδοξία που υπάρχει στον Ολυμπιακό για αίσιο τέλος στα σίριαλ των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ.

«Υπάρχει αισιοδοξία πως θα αλλάξει το κλίμα για Σλούκα και πως ο Βεζένκοφ θα μείνει. Αν δεν πάει κάτι καλά, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καλύψει τα όποια κενά», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Γουίλιαμς-Γκος όπως φαίνεται θα αποκτηθεί ανεξάρτητα από τον Σλούκα. Αν φύγει ο Σλούκας, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει ξανά τον Ντόρσεϊ, με τον οποίο υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας. Ειδάλλως θα πάει σε άλλη λύση γκαρντ», πρόσθεσε.

«Αν φύγει ο Βεζένκοφ, θα είναι εκτός της λογικής του να πάει σε συμβόλαιο τύπου Μίροτιτς. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάει για κάτι πολύ δυνατό, αλλά δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή κάποια επικοινωνία με Κλάιμπερν ή Μίροτιτς. Προτεραιότητα είναι να μείνει ο Βεζένκοφ, αν όχι… βλέπουμε», κατέληξε.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίροτιτς και NBAer με συμβόλαιο 2 εκατ. για Ολυμπιακό - Ψηλό με 44% στο τρίποντο ζήτησε ο Μπαρτζώκας (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags