Το τρίτο βήμα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε. Μετά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, οι Πειραιώτες έκαναν ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ τους, αυτήν το Λουκ Σίκμα στη θέση του φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Αμερικανό πρώην παίκτη της Άλμπα για να καλύψει μαζί με τον Άλεκ Πίτερς τη θέση «4» με γνώμονα την εξαιρετική ικανότητά του στη δημιουργία, αντικαθιστώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό και τις ασίστ που έχασε από την απώλεια του Κώστα Σλούκα. Πλέον ο οργανισμός του Ολυμπιακού ρίχνει το βάρος του στην εύρεση ενός παίκτη για τη θέση «2» που θα κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα και θα ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει τον παίκτη που θα «κουμπώσει» ιδανικά στους ήδη υπάρχοντες στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια και θα ολοκληρώσει το παζλ σε μεγάλο βαθμό. Με την αγορά της Ευρώπης να είναι αρκετά περιορισμένη σε τέτοιου είδους παίκτες, όπως είναι λογικό οι Πειραιώτες ρίχνουν ματιές και προς το NBA και μια πολύ αξιόπιστη λύση αποτελεί ο Σβι Μίχαϊλιουκ, που βρίσκεται στη free agency και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Την ίδια στιγμή, στο Λιμάνι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Προμηθέα για τον νεαρού Τανούλη όπως σας γράψαμε από χθες το βράδυ και άμεσα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.