Έτσι, αποφασίστηκε ο παίκτης να μείνει εκτός των επόμενων δύο φιλικών της ομάδας (31/7 με Τυνησία και 2/8 με Μαυροβούνιο) και να επιστρέψει στις προπονήσεις των "μπλε" στις 6 Αυγούστου, παραμένοντας πάντως ακόμα αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ 2023.
Οι άνθρωποι της Γαλλίας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα του 28χρονου σέντερ θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.
Το κενό του Λεσόρ καλύφθηκε ήδη από τον Υβ Πονς (24χρ, 1,98μ.), ο οποίος έπαιζε στη Βιλερμπάν την περασμένη σεζόν και πλέον βρίσκεται στο ρόστερ της Χιρόνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 2+1 από τον ΠΑΟ - Αυτόν γουστάρουν Αταμάν-Γιαννακόπουλος, αλλά... - Ψηλά σχήματα για να χωρέσει!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο