Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει και τις τελευταίες του τρύπες στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι το φετινό καλοκαίρι προχώρησαν σε πολλές και εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα το σχεδιασμό τους.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει ακόμα έναν παίκτη, ο οποίος να είναι shooting guard και να μπορεί να καλύψει και τη θέση «3» με τον Σβι Μίχαϊλιουκ να είναι ο πρώτος στόχος.

Ο Ουκρανός άσος όμως έχει σαν πρώτη επιλογή το NBA και μόνο αν δε βρει ομάδα εκεί, τότε θα ασχοληθεί με την Euroleague.

Σε αυτή την περίπτωση οι πράσινοι θα έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς του έχουν κάνει μυθική πρόταση που όμοιά της δεν υπάρχει.

Παρ’ όλα αυτά στο NBA οι Μπόστον Σέλτικς ενδιαφέρονται για εκείνον αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τους πράσινους παράλληλα να έχουν βάλει διορία στον παίκτη έως της 19 Αυγούστου!

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους με το Τριφύλλι.

Αν όμως ο γηγενής guard δε μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ, τότε ο Παναθηναϊκός δε θα ασχοληθεί με εκείνον. Ωστόσο πάντα θα περιμένει να δει τι θα γίνει, καθώς αν είναι διαθέσιμος και μέσα στη σεζόν, τότε δεν πρόκειται να μην κάνει άμεση κίνηση το Τριφύλλι.

Τέλος, να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που έρθει ο Μίχαϊλιουκ, τότε αυτό δε σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ θα βγει από τη λίστα του Παναθηναϊκού.

Η λογική συνύπαρξης είναι ένα ενδεχόμενο που παίζει δυνατά με τους πράσινους να αναποθέτουν έπειτα το δύσκολο έργο της διαχείρισης στον Εργκίν Αταμάν.

Πηγή: newspao.gr