Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εργκίν Αταμάν: Άλλαξε τον ΠΑΟ ήδη ο Σλούκας - Οι φωνές Αταμάν και τι ζητάει από τους παίκτες - Φήμες για… επιστροφή!
Μπάσκετ
| 2023-09-10 23:55:00

Άλλαξε τον ΠΑΟ ήδη ο Σλούκας - Οι φωνές Αταμάν και τι ζητάει από τους παίκτες - Φήμες για… επιστροφή!

του Νίκου Στεργίου
Άλλαξε τον ΠΑΟ ήδη ο Σλούκας - Οι φωνές Αταμάν και τι ζητάει από τους παίκτες - Φήμες για… επιστροφή!

Η μεγάλη αλλαγή του Τριφυλλιού και η μεταγραφή. Τι έδειξαν οι δύο νίκες στο Τουρνουά του Περιστερίου, πώς θα λύσει το πρόβλημα στην άμυνα και η έξτρα ποιότητα.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας με αρκετές απουσίες στα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου, κόντρα σε Κλουζ και Περιστέρι, πήρε δύο νίκες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Άλλωστε, στο δεύτερο ήταν παρών για πρώτη φορά σε παιχνίδι στην Ελλάδα και ο Εργκίν Αταμάν κι έδειξε με το… καλημέρα τις άγριες διαθέσεις του, καθώς «αρπάχτηκε» με τους διαιτητές για ένα επιθετικό φάουλ.

Ο Τούρκος προπονητής λοιπόν, είδε αρκετά θετικά στοιχεία από την ομάδα, αλλά και κάποιες… χτυπητές αδυναμίες. Οι Πράσινοι σε σχέση με πέρυσι είναι σαφέστατα πιο γρήγορη ομάδα, που θα ψάξει πάρα πολύ με το τρίποντο, ενώ ο κόουτς συνεχώς φώναζε στο παιχνίδι με το Περιστέρι να πηγαίνει η μπάλα στο «5» και από εκεί ήταν να… τελειώνουν τη φάση είτε να βγαίνει έξω για τρίποντο υπό καλές προϋποθέσεις.

Γενικότερα οι Πράσινοι, αν και πολύ νωρίς ακόμα, έδειξαν πως δουλεύουν καλά επιθετικά και σίγουρα θα έχουν έξτρα λύσεις όταν μπουν στην πεντάδα οι Μήτογλου, Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου, ενώ οι Βιλντόζα και Σλούκας δίνουν ηρεμία και επιτέλους υπάρχει χειριστής στο παρκέ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μάλιστα, από τα πρώτα παιχνίδια έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και ξεκάθαρα θα είναι αυτός που θα παίρνει την τελική απόφαση στα παιχνίδια που… καίνε. Είτε θα τελειώνει τις φάσεις μόνος του είτε θα ψάχνει την καλύτερη λύση. Όλα όμως θα περνούν από τα χέρια του!

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι έχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο δεν είναι παράλογο ούτε τεράστιο… θέμα. Ο Αταμάν εκτιμά πως η άφιξη των Λεσόρ, Μήτογλου και Παπαπέτρου θα τον βελτιώσει πολύ και θα του δώσει την έξτρα ενέργεια που χρειάζεται.

ΥΓ. Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι… μεταμορφώνεις. Κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά και δικαιώνει όσους υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν παίκτη που σε καλές ομάδες, μπορεί να έχει σημαντικό. Οι Πράσινοι πάντως θα κάνουν μία ακόμα μεταγραφή και σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να είναι και… επιστροφή. Όχι κάποιος παλιός παίκτης του Τριφυλλιού, αλλά παίκτης που πριν δύο μήνες απασχόλησε ΠΟΛΥ σοβαρά την ομάδα των Γιαννακόπουλου-Αταμάν!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης-αποκάλυψη στον νέο ΠΑΟ - Χτύπησε "καμπανάκι" για Αταμάν - Σούπερ ευκαιρία από το ΝΒΑ! 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags