Κάθε αρχή και δύσκολη. Ειδικά για μία ομάδα η οποία χτίζει από την αρχή, όπως είναι ο φετινός Παναθηναϊκός. Προφανές είναι ότι για να δημιουργηθεί χημεία, πρέπει οι πράσινοι να περάσουν από χίλια κύματα. Ο Αταμάν το γνωρίζει, δεν μπόρεσε όμως να κρύψει τη δυσαρέσκειά του προς τους παίκτες για την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ τους.

Έντονη αντίδραση είχε και στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όταν έφτασε στο σημείο να πετάξει το πινακάκι του και τον μαρκαδόρο εξαιτίας της εμφάνισης του τριφυλλιού.

Ο Παπαπέτρου έγινε... γιατρός και εξέτασε τον Ερνανγκόμεθ που είχε χτυπήσει! (vid)

Φοβερό περιστατικό στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, όταν ο Έλληνας άσος έσπευσε να βοηθήσει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εντυπωσίασε τον κόσμο των πράσινων στο διήμερο του Nick Galis Tournament, αλλά σε μια φάση ανησύχησε τους πάντες. Όταν συγκρούστηκε με τον Κλίβελαντ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έτρεξε να δει ποια είναι η κατάστασή του και τον... εξέτασε. Συγκεκριμένα, τον ρώτησε πόσα δάχτυλα βλέπει για να διαπιστώσει αν είχε υποστεί διάσειση ή όχι. Ο Ισπανός σταρ σηκώθηκε αμέσως και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο.