Facebook Pixel Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης - Οι 2+1 πρώτες… βόμβες - Ούτε "γεια" πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας!
Μπάσκετ
| 2023-09-27 23:58:00

Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης - Οι 2+1 πρώτες… βόμβες - Ούτε "γεια" πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας!

του Pick n' Scroll
Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης - Οι 2+1 πρώτες… βόμβες - Ούτε "γεια" πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας!

Οι επιστροφές στην Ελλάδα και οι συναντήσεις στη Ρόδο. Το Sportdog.gr παρουσιάζει το κλίμα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό λίγο πριν το Σούπερ Καπ, αλλά και το πλάνο για την επόμενη ημέρα στην Εθνική Ελλάδας.

Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Οκτώβρης, αλλά λίγο πριν μπει ο δέκατος μήνας του χρόνου υπάρχει Σούπερ Καπ στην Ρόδο. Το «πρώτο αίμα» είναι μπροστά μας και όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως έναν τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και όπως και να έχει το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Πάντα τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχουν ενδιαφέρον, αλλά τώρα ειδικά ακόμη μεγαλύτερο, αφού οι «πράσινοι» έχουν δυναμώσει και την ίδια ώρα είχαμε την τεράστια μετακίνηση της δεκαετίας με τον Κώστα Σλούκα να πηγαίνει από το λιμάνι στο ΟΑΚΑ.

Πριν, όμως, πατήσουν παρκέ οι δύο ομάδες, θα έχει ενδιαφέρον και το πρωϊνό της Πέμπτης. Το «Ελ. Βενιζέλος» θα είναι στο επίκεντρο, αφού θα ταξιδέψουν μαζί για την Ρόδο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι.

Αρα κάπου λογικά θα ανταμώσουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Κώστα Σλούκα. Εχει, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον πρώτον το αν θα διασταυρωθούν και δεύτερον αν θα γίνει αυτό, αν θα μιλήσουν, γενικώς αν θα χαιρετηθούν (τελικά δεν χαιρετήθηκαν...)

Ο προπονητής των Πειραιωτών είπε εμμέσως πολλά πράγματα τις τελευταίες μέρες για τον Σλούκα, ο τελευταίος τοποθετήθηκε, όχι, όμως, με την ίδια ποσότητα και έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι το ζευγάρι αυτό έχει τεράστια ίντριγκα.

Στο ίδιο αεροπλάνο θα είναι βέβαια και ο Βασίλης Σπανούλης, που πολλοί λένε ότι κάποια στιγμή θα είναι ο διάδοχος του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και που βέβαια (πιο άμεσα) είναι προ των πυλών της Εθνικής. Και μία από τις προτεραιότητες της επίσημης αγαπημένης το επόμενο καλοκαίρι είναι να φέρει πίσω τον Σλούκα, ο οποίος φέτος δεν συμμετείχε στην προσπάθεια της ομάδας μας.

Σλούκας και Καλάθης θα είναι οι δύο, που θέλει να φέρει πίσω το επόμενο καλοκαίρι η Εθνική και βέβαια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και η υπόθεση αυτή δεν είναι τόσο απλή.

Στη διάθεση του -λογικά- νέου προπονητή της Εθνικής, Βασίλη Σπανούλη, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι τόσο ο Ντίνος Μήτογλου, όσο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που φέτος ήταν τραυματίες και δεν έπαιξαν στο Παγκόσμιο.

Γενικώς η Ρόδος το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου θα έχει έντονο ενδιαφέρον, που δεν θα έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" Γιαννακόπουλου και με Ναν - "Κόβει" μεταγραφή του καλοκαιριού με Ολυμπιακό ο Αταμάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags