Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος Αταμάν με τους παίκτες του - Ανεπίτρεπτο για τον ΠΑΟ - Αρέσει ο Μπιτίμ που έχει two-way συμβόλαιο!
Μπάσκετ
| 2023-10-09 23:36:00

Έξαλλος Αταμάν με τους παίκτες του - Ανεπίτρεπτο για τον ΠΑΟ - Αρέσει ο Μπιτίμ που έχει two-way συμβόλαιο!

του Pick n' Scroll
Έξαλλος Αταμάν με τους παίκτες του - Ανεπίτρεπτο για τον ΠΑΟ - Αρέσει ο Μπιτίμ που έχει two-way συμβόλαιο!

Γκαρντ-φόργουορντ αθλητικός με σουτ και καλός αμυντικός! Γιατί... τρελάθηκε ο Τούρκος κι έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια μετά την εύκολη νίκη με το Μαρούσι, τι ζητάει ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μπάγερν και το νέο όνομα από το NBA που εξετάζεται από το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε προβλήματα κόντρα στο Μαρούσι και έτσι μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 82-71, αν και ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Και κυρίως ήταν εκνευρισμένος από την παρουσία ορισμένων παικτών, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ  , αλλά και με όσα ακούστηκε να φωνάζει στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ δεν έπαιξε για να ξεκουραστεί ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπάγερν, εκεί, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τα δύο πρώτα μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς από τον Ολυμπιακό και ξέρει ότι τρίτη ήττα δεν επιτρέπεται, ειδικά από την στιγμή, που το παιχνίδι με τους Γερμανούς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος θα είναι εκεί και ο Εργκίν Αταμάν με τους παίκτες του θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα, να πετύχουν, δηλαδή, την πρώτη φετινή νίκη επί μεγάλου αντιπάλου και σιγά σιγά να παίρνουν τα πάνω τους.

Παράλληλα, όμως, τα μάτια είναι στραμμένα και στην αγορά, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει παίκτη για να ενισχύσει την περιφέρειά του. Η περίπτωση του Σβι Μίχαϊλιουκ είναι γνωστό ότι απασχολεί σοβαρά, γνωστό, όμως, είναι επίσης και ότι ο Ουκρανός είναι δύσκολο να έρθει στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» περιμένουν τα «κοψίματα» από το ΝΒΑ, που έχουν ήδη αρχίσει, προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο παίκτη για την ενίσχυσή τους. Έναν παίκτη σαν τον Ουκρανό, σαν τον Φοντέκιο, σαν τον Οσμάν.

Ενας παίκτης, που θα έκανε την δουλειά στον Αταμάν την συγκεκριμένη περίοδο είναι ο Ονουράλπ Μπιτίμ. Ο Τούρκος γκαρντ-φόργουορντ, που έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς. Ο Μπιτίμ έπαιζε πέρυσι και πρόπερσι στην Μπούρσασπορ, αλλά πήρε την…προαγωγή για το ΝΒΑ, καθώς έχει τα σχετικά προσόντα: πολύ αθλητικός με σουτ.

Ο Τούρκος, όμως, δεν είναι ελεύθερος και δεν ξέρει κανείς αν θα μείνει ελεύθερος. Αγωνιστικά, όμως, κάνει την δουλειά στον Παναθηναϊκό (και σε οποιαδήποτε πολύ καλή ευρωπαϊκή ομάδα) καθώς συν τοις άλλοις είναι και καλός αμυντικός. Είναι και νέος (24 ετών) με περιθώρια βελτίωσης.

Προς το παρόν η μεγάλη προσοχή του εξάστερου είναι στο παιχνίδι με την Μπάγερν και στο πως θα έρθει η νίκη, αλλά παράλληλα το ΝΒΑ απασχολεί και άλλωστε πριν φύγει ο Οκτώβριος θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός. Οπότε η στιγμή πλησιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" και αποβολές στο ΟΑΚΑ - Έξαλλος Αντετοκούνμπο, όρμησε σε αντίπαλο - Τον κρατούσε ο διαιτητής! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags