Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παραλίγο να τιμωρηθεί για την ενδυμασία του Μπαρτζώκα στο ματς με τον Άρη!
Μπάσκετ
| 2023-10-13 17:14:00

Δεν είναι ψέμα: Ο Ολυμπιακός παραλίγο να τιμωρηθεί για την ενδυμασία του Μπαρτζώκα στο ματς με τον Άρη!

Sportdog Team
Δεν είναι ψέμα: Ο Ολυμπιακός παραλίγο να τιμωρηθεί για την ενδυμασία του Μπαρτζώκα στο ματς με τον Άρη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Μία τρομερή είδηση προέκυψε με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την τιμωρία του ΄Αρη για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κινδύνευαν με πρόστιμο για την ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου στην αναμέτρηση, αλλά απέφυγαν την κύρωση!

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την παράβαση της διάταξης σχετικά με την ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003), που διεξήχθη στις 8-10-2023.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) μία (1) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 8-10-2023 και Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) των λοιπών κατηγοριών και συγκεκριμένα: α) για μη τοποθέτηση λογότυπου ΕΣΑΚΕ στις δέουσες θέσεις στην μπασκέτα και στο box αλλαγών, β) για μη λειτουργία του precision time και γ) για παράβαση της διάταξης σχετικά με την ενδυμασία τεσσάρων μελών του τεχνικού επιτελείου για τον ως άνω αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags