Έργο Ντίνου Μήτογλου και Εργκίν Αταμάν, κατά κύριο λόγο, ήταν η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπως επισήμανε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι δεν ήθελε ο Αταμάν την πολύ τακτική στην άμυνα. Το αντίθετο φάνηκε. Άγγιξε το τέλειο το κοουτσάρισμά του χθες, ήταν εξαιρετικό σε όλο το παιχνίδι. Και πριν, προφανώς, φάνηκε από τις πρώτες κατοχές ότι θα επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και τα κατάφερε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Μήτογλου ώρες-ώρες ήταν… παντού! Σε άμυνα, σε επίθεση, σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Το κλάμα του στα αποδυτήρια μετά ήταν η πιο ωραία στιγμή. Έχει βάλει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, σε σχέση με όσα βλέπαμε πριν από δύο χρόνια.

 

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο ντέρμπι, θέλει ακόμα πράγματα να διορθώσει αλλά κερδίζει τρομερή αυτοπεποίθηση. Μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία και να κάνει κι άλλα πράγματα από αυτά που θέλει να δείξει», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» μπόρεσε και «κλείδωσε» το ματς με το σχήμα Χουάντσο-Μήτογλου και Λεσόρ στο τέλος του ντέρμπι, ενώ έκανε ειδική μνεία τόσο στον Ερνανγκόμεθ όσο και στον Γκάι, για την συνεισφορά τους στην επικράτηση του Παναθηναϊκού.

Σε επίπεδο μεταγραφών, σημείωσε ότι οι Πράσινοι θα πάρουν παίκτη με καλό σουτ και έφεση στην δημιουργία, για να απελευθερώσει και τον Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τρικ Αταμάν "σύγχυσε" τον Μπαρτζώκα - Βρήκε το κουμπί του Γκάι - Έλαμψε ο ψυχρός επαγγελματίας Σλούκας