Facebook Pixel Άλεκ Πίτερς: Πίτερς για τις χαμένες βολές στο ντέρμπι: "Χάνεις τον ύπνο σου - Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό" (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-11-01 11:14:00

Πίτερς για τις χαμένες βολές στο ντέρμπι: "Χάνεις τον ύπνο σου - Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό" (Vid)

Sportdog Team
Πίτερς για τις χαμένες βολές στο ντέρμπι: "Χάνεις τον ύπνο σου - Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό" (Vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό για τη Basket League και ο Άλεκ Πίτερς στάθηκε στις 4/16 βολές των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ για την Euroleague, αλλά στο μυαλό του Άλεκ Πίτερς, είναι ακόμα το αιώνιο ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο για τις 4/16 βολές: «Αυτά είναι πράγματα που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου. Προσωπικά δεν θυμάμαι ξανά να αστοχώ σε δύο σερί βολές. Δεν είναι σύνηθες για εμένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Σε τέτοιες καταστάσεις είτε δουλεύεις σκληρά για να το φτιάξεις, είτε το ξεχνάς και λες πως ό,τι έγινε-έγινε και έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Νομίζω ότι η ομάδα μας προσέγγισε σωστά το θέμα και δεν πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει. Ποτέ δεν νιώθεις σπουδαία μετά από μία τέτοια ήττα. Αυτό ανήκει όμως στο παρελθόν. Σήμερα είναι μία νέα μέρα, έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας, ένα νέο ταξίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και εκεί εστιάζουμε».

Πίτερς: «Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό»

Στη συνέχεια, Πίτερς στάθηκε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, λέγοντας: «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κόντρα. Η Φενέρ μας έπαιξε σκληρά πέρυσι και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο τώρα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, σε σπουδαία ατμόσφαιρα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα μας. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό, είχαμε κάποιες καλές στιγμές και σπουδαία παιχνίδια, αλλά και κακές στιγμές. Αυτό είναι μέρος μία καινούριας σεζόν, έχουν επιστρέψει κάποια παιδιά και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό. Θα μπορέσουμε έτσι να δείξουμε τι μπορουμε να κάνουμε, γιατί πιστεύω ότι το έχουμε δείξει και αν αρχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια όλα αυτά τα ερωτήματα θα εξαφανιστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτζώκας: "Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου δεν σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα με Φαλ και Μιλουτίνοφ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags